Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan jegyezzem el a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jegyezzem el a barátnőmet?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 12:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Egy drága hotelben kérd meg a kezét.
2021. aug. 13. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Váratlan pillanatban,ne valami alkalomkor. Séta, fagyi,reggeli közben.
2021. aug. 13. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

Tervezz valami romantikus programot és akkor, nem kell túlzásba esni, pl séta naplementekor egy parkban vagy ilyesmi, leültök egy padra és akkor.

2-es ez a váratlan pillanatban csak úgy eljegyzi elég kiábrándítóan hangzik.

2021. aug. 13. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg hétvégi kiruccanás valahova, esti vacsoránál.
2021. aug. 13. 12:34
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
3# nem kiábrándítóbb úgy eljegyezni valakit,ahogyan 100ból 99 pasi teszi
2021. aug. 13. 12:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha mondanál rá pár dolgot?

Nagyon nem mindegy, hogy olyan csajról beszélünk, aki nem szereti a tipikus romantikus dolgokat, hanem inkább az extrémitást kedveli, akkor elég gáz egy étterem vacsorával.

Ha a flancolást imádja, akkor nem jó a spontán, semmiből megkérés.

Stb.

Én pl. valami egyszerű, spontán eljegyzésre vágyom, egy ismerősöm meg olyanra, hogy csorog a rózsaszín nyál mindenhonnan.

2021. aug. 13. 12:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered a barátnődet (remélhetőleg). Engem egy péntek este sütivel és pezsgővel várt otthon a mostmár férjem, akkor kért meg. Nekem nagyon szép emlék, de én amúgy sem szeretem a felhajtást. Ha valaki inkább eljárósabb, bulizósabb típus lehet ő jobban örülne egy külső helyszínnek. Ha a reménytelen romantikus alkat, akkor étterem ahová ki kell öltözni, gyertyafény, egyéb giccs.

Esetleg ha ismered a barátnőit és van köztük olyat aki tudja tartani a száját, akár őt is megkérdezheted, hátha beszéltek ilyesmiről.

2021. aug. 13. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem túrázás közben, egy erdei tó partján egy völgy mélyén kért meg a férjem. Imádtam.

Egy barátnőmnek egész napos programot szervezett a férje, étteremről étterembe mentek, beavatta a pincéreket, kis papírcetliket hoztak a megrendelések mellé, és a legutolsónál a gyűrűt is kis dobozban. Nekem ettől a hajam égnek állt volna, de neki ez tökéletes volt.

Egy kolléganőmet wellnessezés közben kérte meg a férje, ott is a személyzetet beavatta a fickó, és amikor szobaszervízt rendeltek, hozták a gyűrűt is. Neki ez volt az ideális.

Egy másik ismerősömet Prágában valami múzeumban egy kép előtt, egy sokadiket meg random hétköznap munka után a konyhában kért meg a párja.

Te ismered a kedvesed, ha már feleségül akarod venni, akkor csak tudod, minek örülne és neki hogy lenne tökéletes.

2021. aug. 13. 12:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered őt, neked kell tudni, mit szeretne, milyen nő.
2021. aug. 13. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

Sosem értettem, minek ez a sok körítés! Csak kérd meg! Ha szeret, akkor is az lesz élete egyik legboldogabb napja, ha otthon kéred meg vacsora közben.

"100-ból 99 pasi ezt csinálja." És?

2021. aug. 13. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!