Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezz valami romantikus programot és akkor, nem kell túlzásba esni, pl séta naplementekor egy parkban vagy ilyesmi, leültök egy padra és akkor.
2-es ez a váratlan pillanatban csak úgy eljegyzi elég kiábrándítóan hangzik.
Mi lenne, ha mondanál rá pár dolgot?
Nagyon nem mindegy, hogy olyan csajról beszélünk, aki nem szereti a tipikus romantikus dolgokat, hanem inkább az extrémitást kedveli, akkor elég gáz egy étterem vacsorával.
Ha a flancolást imádja, akkor nem jó a spontán, semmiből megkérés.
Stb.
Én pl. valami egyszerű, spontán eljegyzésre vágyom, egy ismerősöm meg olyanra, hogy csorog a rózsaszín nyál mindenhonnan.
Te ismered a barátnődet (remélhetőleg). Engem egy péntek este sütivel és pezsgővel várt otthon a mostmár férjem, akkor kért meg. Nekem nagyon szép emlék, de én amúgy sem szeretem a felhajtást. Ha valaki inkább eljárósabb, bulizósabb típus lehet ő jobban örülne egy külső helyszínnek. Ha a reménytelen romantikus alkat, akkor étterem ahová ki kell öltözni, gyertyafény, egyéb giccs.
Esetleg ha ismered a barátnőit és van köztük olyat aki tudja tartani a száját, akár őt is megkérdezheted, hátha beszéltek ilyesmiről.
Engem túrázás közben, egy erdei tó partján egy völgy mélyén kért meg a férjem. Imádtam.
Egy barátnőmnek egész napos programot szervezett a férje, étteremről étterembe mentek, beavatta a pincéreket, kis papírcetliket hoztak a megrendelések mellé, és a legutolsónál a gyűrűt is kis dobozban. Nekem ettől a hajam égnek állt volna, de neki ez tökéletes volt.
Egy kolléganőmet wellnessezés közben kérte meg a férje, ott is a személyzetet beavatta a fickó, és amikor szobaszervízt rendeltek, hozták a gyűrűt is. Neki ez volt az ideális.
Egy másik ismerősömet Prágában valami múzeumban egy kép előtt, egy sokadiket meg random hétköznap munka után a konyhában kért meg a párja.
Te ismered a kedvesed, ha már feleségül akarod venni, akkor csak tudod, minek örülne és neki hogy lenne tökéletes.
Sosem értettem, minek ez a sok körítés! Csak kérd meg! Ha szeret, akkor is az lesz élete egyik legboldogabb napja, ha otthon kéred meg vacsora közben.
"100-ból 99 pasi ezt csinálja." És?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!