Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lanyok, ehhez az eljegyzesi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ehhez az eljegyzesi gyuruhoz mit szoltok?

Figyelt kérdés

Szoval szeretnem megkerni a parom kezet, es epp a eljegyzesi gyuru kivalasztasan gondolkodom. Meg regebben emlitette, hogy neki nem tetszenek ezek a nagyon kideszitett telerakott kovekkel eljegyzesi gyuruk. Inkabb csak amolyan sima egyszeruek. A szin az feherarany lenne es egy kis gyemanttal. Itt a kep rola:

[link]

Mindenki velemenyet meghallgatom:) koszi!

Egyebkent 21 eves.

2021. aug. 2. 10:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%

29!

nincs tisztába a gyémánt árával. Egy pici köves gyűrű, 150.000 ft-tól kezdődik. Azért az átlag nem egy félmillios gyűrűt vesz, hanem 150-280 körül szokott:)

2021. aug. 23. 18:42
 32/37 anonim ***** válasza:
58%
31 így igaz! Általában pont a gyémánt szokott kicsi lenni. Átlag ember ha nagyot vesz, abban nem gyémánt van. Nem mintha ezen múlna, hogy mennyibe kerül a gyűrű és milyen kő van benne, de hát van akinek ez a fontos, kedves 29. A kérdező pedig pont azt mondta, hogy a párja nem szeretne túldíszített gyűrűt.
2021. aug. 23. 18:47
 33/37 anonim ***** válasza:
14%

Tehát szerintetek ami drága volt meg jó minőségű, az csakis csicsás meg giccses lehet.

Tisztában vagyok a gyémánt árával, és normális méretű gyűrűt kaptam az eljegyzésre. Lehet, hogy ez valakinek fáj, de igen, nekem pl. fontos volt hogy milyen kő van benne.

De semmi baj nincs azzal, ha valakinek jó a pici, zárványokkal teli gyémánt meg a futószalagon gyártott gyűrű. A kérdező véleményt kért, én leírtam, ti irigységből leszavaztátok. Ez van :)

2021. aug. 24. 12:25
 34/37 anonim ***** válasza:
69%
Irigységből xD szállj le a földre, nehogy azt hidd, hogy téged bárki irigyelne.
2021. aug. 24. 16:11
 35/37 anonim ***** válasza:
14%

#34 Sokan irigyelnek, megnyugtatlak. Köztük például te :)

Az "xD" meg a kb. 2011 óta nem menő.

2021. aug. 25. 14:34
 36/37 anonim ***** válasza:
74%
Kedves utolsó! Szerintem senkinek nem azzal volt a baja, hogy neked nem ez a gyűrű tetszik, hanem a stílusoddal, azzal hogy lenézted azokat, akiknek más az ízlésük. Ugyanis el kellene fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, másnak pont az a gyűrű nem tetszik, amire te nagyon büszke vagy. Azért mert másnak ez a gyűrű tetszik, az nem azt jelenti, hogy irigyek rád. A lényeg pedig, hogy a kérdező párja pont nem akar nagyon díszes gyűrűt, tehát neki tökéletes választás. További szép napot!
2021. aug. 26. 12:28
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem az ízlésüket nézem le, hanem hogy annyira nem jött be nekik az élet, hogy csak a legolcsóbb, futószalagon érkező "egyengyűrűre" volt pénzük. ;)
2021. szept. 24. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!