Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lanyok, ehhez az eljegyzesi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ehhez az eljegyzesi gyuruhoz mit szoltok?

Figyelt kérdés

Szoval szeretnem megkerni a parom kezet, es epp a eljegyzesi gyuru kivalasztasan gondolkodom. Meg regebben emlitette, hogy neki nem tetszenek ezek a nagyon kideszitett telerakott kovekkel eljegyzesi gyuruk. Inkabb csak amolyan sima egyszeruek. A szin az feherarany lenne es egy kis gyemanttal. Itt a kep rola:

[link]

Mindenki velemenyet meghallgatom:) koszi!

Egyebkent 21 eves.

2021. aug. 2. 10:44
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszt!:) Lassan 6 eve leszunk egyutt szoval ugy gondolom, hogy mar itt lenne az ideje:) koszi megegyszer!:)
2021. aug. 2. 11:48
 12/37 anonim ***** válasza:
23%
Minden második csajnak ilyen van, unalmas.
2021. aug. 2. 11:53
 13/37 anonim ***** válasza:
28%

Szép, letisztult, talán a kő lehetne benne picit nagyobb, persze te tudod meddig engedi a pénztárca.

Elegáns darab

2021. aug. 2. 12:00
 14/37 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerű,nagyon szép.Jó lesz.
2021. aug. 2. 12:01
 15/37 anonim ***** válasza:
12%
12 miert lett lepontozva? Tenyleg így van, es mellesleg velemenyt kerdeztek, ami ugye egyéni. Nekem pl alapbol a sima arany tetszik. A kerdezo csajanak valoszinu pont az nem jon be.
2021. aug. 2. 12:45
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Klasszikus, ha a barátnőd szereti a letisztult, egyszerű dolgokat, akkor ezzel nem tudsz mellényúlni. Nem szeretem én se a csicsás dolgokat, de nekem ez egy kicsit már túl egyszerű és átlagos lenne, viszont nem az én ízlésem számít és ő meg azt mondta, hogy neki az ilyen tetszik, szóval jó lesz :)
2021. aug. 2. 13:05
 17/37 anonim ***** válasza:
57%

12 A soliter a hagyományos eljegyzési gyűrű. A foglalatot bármilyenre lehet csinálni és mindjárt nem unalmas.

Manapság az egy központi kő,mellette sok kicsi stílusú gyűrű az,amit szinte minden nő kap eljegyzésre. Pont,hogy az az unalmas.

2021. aug. 2. 13:11
 18/37 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nagyon tetszik, en is ilyesmit szeretnek kapni. 25N
2021. aug. 2. 13:43
 19/37 anonim ***** válasza:
90%
szerintem is szep, nekem bejon es aki az egyszerubb, nem hivalkodobb gyuruket szereti, szerintem annak tuti tetszeni fog.
2021. aug. 2. 13:44
 20/37 anonim ***** válasza:
86%
Szép, csak kicsit egyszerű.
2021. aug. 2. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!