Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Tihanyban mi lenne az a helyszín ami tökéletes lenne egy lánykéréshez?
Sziasztok! Rövid leszek ígérem!
A történet annyi hogy szeretném a közeljövőben megkérni a párom kezét amire már meg is találtam a megfelelő időpontot és szerintem Tihany erre tökéletes helyszín lenne mert előreláthatólag az általam kigondolt időpontban pont arrafelé fogunk tartózkodni!
Én a netet böngészve két szép helyet találtam ott: A tihanyi kilátót vagy az őrtorony kilátót
Az igazat megvallva én már jártam pár éve Tihanyban és valóban szép hely de ezeket a kilátókat sajnos én akkor nem néztem meg!
Ha valaki esetleg járt már itt vagy tud erre jobb és alkalmasabb helyszínt Tihanyon belül akkor szivesen várom a válaszát! :)
Mi nemrég voltunk Tihanyban, az apátság környéke most tényleg elég kiábrándító. :/
Max a sétányon a visszhang meg az apátság között, de ott mindig sokan vannak, azt csak akkor vállald be, ha tudod, hogy nem zavarja a párodat a nyilvános lánykérés, mert tuti, hogy bámulni fognak.
Alternatívaként én a kikötőt mondanám, vagy az amelletti balatonparti részt, szép zöld füves, és ha épp nem jön hajó, nincs ott kb senki, szép parkos rész ott a part.
Vagy ha nem zavar egy kis hegymászás, google térképbe írd be, hogy a hajóállomástól felmennél az apátsághoz gyalog. Két útvonalat fog kiadni, az egyik a főút mentén egy erdei út, a másik egy cikk-cakkos, az meredek, házak és nyaralók között aszfalton. A cikkcakk egyik kanyarában van egy szakasz, ahonnan baromi szép a kilátás a balatonra, pont úgy nőnek a fák (vagy valaki kivágta egyszer), hogy kilátni köztük. Semmi extra, csak egy betonszegély, fák meg bokrok, de mivel nem az a "fő" sétaút, ezért nincs akkora sürgés, mi simán meg tudtunk ott állni fotózkodni úgy, hogy senki nem járt arra.
A tervem sikerült! :)
Igen választ kaptam a kérdésemre!
Hamarosan jövök pcről és részletezem! :)
Nos sajnos aznap este mikor írtam hogy részletezni fogom akkor valamiért utána teljesen ki is ment a fejemből! :D
Szóval a lényeg hogy voltunk Tihanyban,bejártuk az apátság környékét,lentebb a vásárokat utána pedig felmentünk az Őrtorony kilàtóba ahonnét valóban gyönyörű volt a kilátás de sajnos rengeteg ember volt körülöttünk így nem éreztem biztosnak ezt a helyet mert szerettem volna megadni a módjàt ès úgy hogy csak kettesben legyünk lehetőleg!
Ezután lementünk a strandra picit fürdeni utána pedig mentünk még erre arra a part menti városokban-falvakban! Lényeg a lényeg hogy nem Tihanyban történt meg a dolog de pont rá làttunk a Balatonra és ott volt egy kis pad na meg persze akkor senki nem volt körülöttünk én pedig kapva az alkalmon mondom most vagy soha! Így aztán megtettem és szerencsére igen vàlaszt kaptam! :)
Ennyi lenne igazából!
Tényleg mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat/segítséget! :)
Mindenkinek ment a zöld! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!