Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek Tihanyban mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Tihanyban mi lenne az a helyszín ami tökéletes lenne egy lánykéréshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rövid leszek ígérem!

A történet annyi hogy szeretném a közeljövőben megkérni a párom kezét amire már meg is találtam a megfelelő időpontot és szerintem Tihany erre tökéletes helyszín lenne mert előreláthatólag az általam kigondolt időpontban pont arrafelé fogunk tartózkodni!

Én a netet böngészve két szép helyet találtam ott: A tihanyi kilátót vagy az őrtorony kilátót

Az igazat megvallva én már jártam pár éve Tihanyban és valóban szép hely de ezeket a kilátókat sajnos én akkor nem néztem meg!

Ha valaki esetleg járt már itt vagy tud erre jobb és alkalmasabb helyszínt Tihanyon belül akkor szivesen várom a válaszát! :)

2021. júl. 12. 08:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: Igen az is egy szuper ès szèp hely! :)
2021. aug. 2. 17:29
 12/28 A kérdező kommentje:

Lenne még egy kérdésem amit ugyan nem akarnék külön kérdésként feltenni és elsősorban a hölgyekhez szólna!

Milyen csokrot érdemes választani a lánykéréshez ami szép is és átlagosan hàny szàl viràgból kell hogy àlljon? Persze az is előny ha nem kerül egy vagyonba! :)

2021. aug. 2. 23:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem virág felesleges, elég a gyűrű. Én legalábbis nem szerettem volna kapni :)

De amúgy max. 3 szál vörös rózsa, ha akarsz virágot.

2021. aug. 2. 23:38
 14/28 A kérdező kommentje:
13-as: Ebben igazad van! Mert ha olyan helyen fogom tényleg megtenni mint mondjuk egy kilàtó vagy hegytető ès ehhez hasonlók akkor a viràgot oda nem tudom feltűnés nélkül felvinni egy gyűrűvel ellentétben! De persze ezt nekem kell eldöntenem hogy hol szeretnèm hogy ez megtörténjen.. Mindenesetre köszönöm a válaszodat ha mégis úgy döntök hogy lesz és kell viràg is akkor mindenkèpp megfogadom a tanàcsodat! ès egyébként ment a zöld kèz! :)
2021. aug. 3. 00:04
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
Én a dobogókövet javasolnám ahol a dunát látod, ha balaton akkor Cserehegyi kilátó az északi parton almádi mellett
2021. aug. 3. 06:22
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan aranyos ez a kérdés 😊

Elmeséled nekünk, hogy, hogy történt a lánykérés majd? 😍

Sok boldogságot!

2021. aug. 4. 15:20
 17/28 A kérdező kommentje:

15. Válaszadó: Rendben! Köszönöm a segítségedet! Utána nézek ezeknek a helyeknek is! Ment a zöld a hasznos infóért! :)

16. Válaszadó: Köszönöm és Persze Természetesen igen! :)

2021. aug. 4. 20:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk 😊
2021. aug. 4. 22:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Tihanyon az Őrtoronykilátó gyönyörű hely :) nézz utána.
2021. aug. 4. 22:51
 20/28 A kérdező kommentje:

18. Válaszadó: Amint megtettem mindenképp elmesélem hogyan történt! :)

19. Válaszadó: Köszönöm szépen a javaslatot! Utána nézek! :)

2021. aug. 5. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!