Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Tihanyban mi lenne az a helyszín ami tökéletes lenne egy lánykéréshez?
Sziasztok! Rövid leszek ígérem!
A történet annyi hogy szeretném a közeljövőben megkérni a párom kezét amire már meg is találtam a megfelelő időpontot és szerintem Tihany erre tökéletes helyszín lenne mert előreláthatólag az általam kigondolt időpontban pont arrafelé fogunk tartózkodni!
Én a netet böngészve két szép helyet találtam ott: A tihanyi kilátót vagy az őrtorony kilátót
Az igazat megvallva én már jártam pár éve Tihanyban és valóban szép hely de ezeket a kilátókat sajnos én akkor nem néztem meg!
Ha valaki esetleg járt már itt vagy tud erre jobb és alkalmasabb helyszínt Tihanyon belül akkor szivesen várom a válaszát! :)
Lenne még egy kérdésem amit ugyan nem akarnék külön kérdésként feltenni és elsősorban a hölgyekhez szólna!
Milyen csokrot érdemes választani a lánykéréshez ami szép is és átlagosan hàny szàl viràgból kell hogy àlljon? Persze az is előny ha nem kerül egy vagyonba! :)
Szerintem virág felesleges, elég a gyűrű. Én legalábbis nem szerettem volna kapni :)
De amúgy max. 3 szál vörös rózsa, ha akarsz virágot.
Olyan aranyos ez a kérdés 😊
Elmeséled nekünk, hogy, hogy történt a lánykérés majd? 😍
Sok boldogságot!
15. Válaszadó: Rendben! Köszönöm a segítségedet! Utána nézek ezeknek a helyeknek is! Ment a zöld a hasznos infóért! :)
16. Válaszadó: Köszönöm és Persze Természetesen igen! :)
18. Válaszadó: Amint megtettem mindenképp elmesélem hogyan történt! :)
19. Válaszadó: Köszönöm szépen a javaslatot! Utána nézek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!