Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jogos kifizettetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos kifizettetni a nővel az eljegyzési gyűrű árának a felét?

Figyelt kérdés

A férfi megkérte a nő kezét, persze volt nagy öröm-boldogság. De másnap a férfi a nő elé rakja a gyűrű számláját, hogy mivel külön kasszán vannak, ezért ez is menjen felesbe. A nő nagyon megbántódott, visszaadta a gyűrűt, de a férfi így is kéri az árának a felét, mert hogy ő neki nem kell a gyűrű, csak a nő miatt vette.

Durván 170.000,-Ft volt a gyűrű.

2021. jún. 28. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem hiszem el.

Biztos vannak ilyen fillér..szó emberek, de azt nem tudom elképzelni, hogy nagyobb összegű ajándékot vegyen egyik a másiknak megkérdezés nélkül, majd elkérje a felét.

Nekem is volt hasonló exem. 40 ezres bevásárlás alatt megkérdezte, kérek e valamit. Kértem egy kisüveges no name legolcsóbb ásványvizet, mert hőség volt.

Sétálgattam vele tescoban 1 órát úgy hogy nem volt ott semmi dolgom, segítettem összeszedni a cuccokat, bepakolni a kocsiba, gondoltam egy víz belefér cserébe.

Na hát miután beültünk a kocsiba "khmm... 90 forint volt a víz"

😃 de ilyet még ő sem csinált volna!

2021. jún. 28. 12:52
 42/79 anonim ***** válasza:
100%

Miaf@asz. Na iylet se hallottam még. :D

Az a csávó egy igazi gyökér.

2021. jún. 28. 12:52
 43/79 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora szinten kell kretennek lenni egy ilyenhez? Figyelj leirom. Ha veszel a baratnodnek egy eljegyzesi gyurut, akkor te azt ajandekba adod neki. Ergo o nem fizet ki belole semmit. Mivel kulon kasszan vagytok, amihez gondolom te ragaszkodsz, igy neked kell viselni minden kockazatat a lanykeresnek. Azt is, ha visszautasit, azt is, ha nem tetszik neki a gyuru. Ezert szoktak az emberek beszelgetni egymassal, hogy biztosra tudjanak menni. Nem eleg azt gondolni, hogy itt van az ideje, megyuruzom, hogy befogja a szajat, mr. nagyonjokapcsolat. Ha no lennek, kivagnalak a kulon kasszaddal egyutt.
2021. jún. 28. 12:54
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicc, hogy sok férfiból azért tűnt már el a férfiasság, mert léteznek olyan nők, akik ezeket eltűrik, meg megértik és az állítólagos nagy szerelemre hivatkozva tovább együtt maradnak egy ilyen férfival, holott ez nem szerelem, mert akik igazán szeretik egymást, azoknál ez vicc kategória lenne. Ezáltal ezek a férfinak mondott lényekbe nem tudatosul az, hogy már maga a feltevés is teljesen abszurd.

Menj és keress egy normális férfit, hidd el rengeteg férfi rendelkezik normális értékrenddel. Ha egy ilyen férfival akarod összekötni az életedet, azzal a jövőbeli gyerekednek is rosszat tennél, ilyen "férfinak" nem szabad szülni. Az ilyenek éljék le az egész életüket egyedül, nem való nekik sem feleség, sem gyerek. Hidd el, ez nem szerelem, később majd te is ráfogsz jönni, legalább gyereket ne szülj, mert elválni bármikor ellehet nagyobb veszteség nélkül, de a gyerek életét tönkretennétek.

2021. jún. 28. 13:04
 45/79 anonim ***** válasza:
90%
41 Én mondtam volna neki, hogy és? 90Ft-ért már egy csöves sem hajol le az utcán. :D
2021. jún. 28. 13:12
 46/79 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mindent megosztottak eddig és ezért úgy gondolta, ezt is.

De hülyeség, mert a gyűrű egy ajándék. A karácsonyi, születés napi ajándékokat sem fizetteti ki vele.

2021. jún. 28. 13:16
 47/79 anonim ***** válasza:
100%
Troll kerdes, a valaszokbol is ez jon le.
2021. jún. 28. 13:21
 48/79 anonim ***** válasza:
93%
Külön kasszán vagyunk a vőlegényemmel. Az eljegyzési gyűrűbe nem kellett beszállnom ettől függetlenül:))
2021. jún. 28. 13:26
 49/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék hozzá ilyen szarrágózoz. Ha úgy beszélik meg hogy közösen veszik a gyűrűt, akkor még talán oké. De úgy hogy megvan a habos baboss meglepetés és másnap a nő orra alá dugja a számlát, az nem oké.
2021. jún. 28. 14:08
 50/79 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ajándék. Ennyi erővel karácsonykor is oda kéne adni az ajándéka árának felét?
2021. jún. 28. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!