Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jogos kifizettetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos kifizettetni a nővel az eljegyzési gyűrű árának a felét?

Figyelt kérdés

A férfi megkérte a nő kezét, persze volt nagy öröm-boldogság. De másnap a férfi a nő elé rakja a gyűrű számláját, hogy mivel külön kasszán vannak, ezért ez is menjen felesbe. A nő nagyon megbántódott, visszaadta a gyűrűt, de a férfi így is kéri az árának a felét, mert hogy ő neki nem kell a gyűrű, csak a nő miatt vette.

Durván 170.000,-Ft volt a gyűrű.

2021. jún. 28. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%
Ez vicc, ugye? Tehát a férfi nemcsak gyűrűt, hanem eljegyzést, házasságot sem akar, csak a nő vágyát teljesíti! Erre aztán érdemes egy életet alapozni.
2021. jún. 28. 11:15
 12/79 anonim ***** válasza:
98%

3-ra:

Nagyon szeretik egymást? A nő ezek után még szereti a férfit?

Egy normális nő hozzávágta volna a férfihoz a gyűrűt, és többet szóba sem állt volna vele.

2021. jún. 28. 11:18
 13/79 anonim ***** válasza:
96%

Jujj 😂

Na akkor én meg a vacsora után a számlát teszem elébe, és a borravalót is elvárom. Éjszaka meg órabérben dolgozom. De inkább vennék magamnak gyűrűt és magamat veszem el. Sokkal jobban járnék.

2021. jún. 28. 11:18
 14/79 anonim ***** válasza:
99%
Mondd, hogy troll kérdés... nincs nő, aki belead az eljegyzési gyűrűjébe. Ha igen, megérdemli a sorsát.
2021. jún. 28. 11:20
 15/79 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem itt a gáz, hogy ezt utólagosan tette. Meg lehetett volna beszélni, hogy válasszák ki együtt, és menjen felesbe, ha így gondolkodnak, de bárki elé odabszni valaminek az árát, amibe nem egyezett bele, elég nagy taplóság.
2021. jún. 28. 11:24
 16/79 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem telik rá, nem előre kell egyeztetni, hanem olyan gyűrűt venni, ami belefér a költségvetésébe.
2021. jún. 28. 11:27
 17/79 A kérdező kommentje:

Nem kell ennyire durvának lenni, tényleg nagyon jó a kapcsolat, eddig soha nem volt még ilyen veszekedés.

Én se hallottam még soha senkitől, hogy a saját eljegyzési gyűrűjét ő fizette volna. De állítólag külön kasszánál így megy ez is... Hát nem tudom.

2021. jún. 28. 11:38
 18/79 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly? Természetesen nem jogos. Ez kb. olyan szintű, mintha a valakinek vennél szülinapjára ajándékot, majd elkérnéd az árának a felét.

Ha nem teheti meg, hogy ennyiért vegyen gyűrűt, akkor keressen olyat, ami belefér a keretbe. Fele ennyiért is lehet gyűrűt venni, a mostanit meg vigye vissza és ennyi. Bár ezek után a nő helyében én nagyon meggondolnám, hogy ilyen emberrel akarok-e maradni.

2021. jún. 28. 11:43
 19/79 anonim ***** válasza:
100%

"De állítólag külön kasszánál így megy ez is..."

Nem, dehogy így megy!

Az eljegyzési gyűrű ajándék. Ajándéknak ki az a suttyó, aki elkéri a fele árát? Akkor az nem ajándék!

Ha rózsacsokrot vesz neked a párod szerelme jeléül, és annak elkérné a fele árát, neked (vagy nekik) az is normális lenne?

Ne magyarázd a magyarázhatatlant (egyébként gondolom te vagy a nő), ez egy suttyó, sóher, fa...rágó alak. Ha neked ilyen kell, sok boldogságot!

Mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok, és az aranyásó nőket megvetem.

2021. jún. 28. 11:55
 20/79 anonim ***** válasza:
100%
Idilli egy kapcsolat lehet egy ekkora suttyóval 😂😂 De ha ilyen okos vagy akkor menj hozzá arra a pár évre, majd rájössz.
2021. jún. 28. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!