Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jogos kifizettetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos kifizettetni a nővel az eljegyzési gyűrű árának a felét?

Figyelt kérdés

A férfi megkérte a nő kezét, persze volt nagy öröm-boldogság. De másnap a férfi a nő elé rakja a gyűrű számláját, hogy mivel külön kasszán vannak, ezért ez is menjen felesbe. A nő nagyon megbántódott, visszaadta a gyűrűt, de a férfi így is kéri az árának a felét, mert hogy ő neki nem kell a gyűrű, csak a nő miatt vette.

Durván 170.000,-Ft volt a gyűrű.

2021. jún. 28. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
100%

Beleírhatják amúgy, de itt nem ez a lényeg.

Kérdező, ez nem jó kapcsolat, hiába álltatod magad.Külön kasszánál sem így szokás.Ez nem lánykérés,bhanem egy vicc.Teljesen megaláz Téged.

2021. jún. 28. 12:25
 32/79 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam ilyet.Ez megalázó.
2021. jún. 28. 12:30
 33/79 A kérdező kommentje:

28 rosszul tudod. Amit te leírtál, házasság előtti vagyon külön vagyon, házasság alatt minden közös, az a sima házasság. Ha valaki ettől eltérően akar rendelkezni, arra van a házassági szerződés.

Ha csak kötözködni akarsz, akkor köszönöm de nem szükséges fáradnod.

34/79 anonim ***** válasza:
96%

Ő lesz az a férfi, aki - ha terveztek közös gyereket - a (jelenlegi) 28.500 Ft-os gyesből el fogja kérni tőled a pelenka, gyerekruha, bébiétel, játék stb. 50 %-át, szóval nagyon figyelj arra a saját érdekedben, hogy legyen bőven anyagi tartalékod, mire odáig juttok, mert a gyereketekkel / gyerekeitekkel otthon töltött évek alatt rengeteget fel fogsz élni az addig félretett pénzedből, még akkor is, ha netalán fénnyel táplálkozol, szódabikarbónát használsz fogkrém helyett és szárított mohát intimbetét helyett, a hajadat te magad vágod, stb.

Sok sikert az élethez egy ilyen nagylelkű férfi mellett, ha ez után a rendkívül romantikus jegygyűrűs történet után is el tudsz vele képzelni közös jövőt.

35/79 anonim ***** válasza:
100%

- Boldog szülinapot, Drágám! Remélem, tetszik majd!

-Na de mi ez, Szivem?

-All inclusive Maldív szigetekre, korlátlan fogyasztással, megvettem a jegyeket is.

-Szivem, nem hiszem el, annyira szeretlek, köszönöm!

- Örülök, hogy jól választottam, a rád eső rész 873 510 HUF, holnapig utald át légyszi, vagy mivel kerek szülinapod van, megadhatod 3 részletben kivételesen.

2021. jún. 28. 12:32
 36/79 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfi nem szeret téged , ébresztő!!!!!!!
2021. jún. 28. 12:33
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
De buta lehet ez a nő.
2021. jún. 28. 12:34
 38/79 anonim ***** válasza:
100%

Én kifizettem volna neki az egész gyűrűt, elkértem volna a blokkot és megpróbáltam volna visszaváltani, vagy eladni, tőle meg vettem volna egy érzékeny búcsút.

Kibőgtem volna magam, a sorsnak meg hálát adtam volna, hogy az a döbbenetes kicsinyessége még azelőtt kiderült, mielőtt az életemet közöttem volna hozzá.

2021. jún. 28. 12:36
 39/79 anonim ***** válasza:
86%
A "közöttem volna hozzá" kötöttem volna hozzá akart lenni.
2021. jún. 28. 12:36
 40/79 anonim ***** válasza:
100%

#34: És mégis ki az az elmeroggyant, aki ilyen feltételekkel szül valakinek?

A házassági szerződés nem működik ilyen színvonalon, amikor pár tízezer forinton marakodnak a felek. Az azoknak való, akiknek lenne min osztozkodni. Jólmenő vállalkozó, sikeres művész, sporotló, stb...

2021. jún. 28. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!