Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondanátok, ha valaki 7-8 év kapcsolat után akarna eljegyezni titeket?
Évekig megy a vetítés meg a halogatás a férfi részéről. Majd ekkor, majd akkor, kifogások, időhúzás, mellébeszélés. A nőnek egyre kínosabb a dolog, kb. a negyedik évfordulójuk óta mindenki megkérdezi - nem is feltétlenül rossz szándékkal, de olyan is van - hogy mikor lesz az esküvő, és nem tud mit mondani rá.
Mit tennétek a nő helyében, ha ilyen hosszú idő után megkérnének titeket?
Nem. Rég együtt sem lennék olyannal, aki 7 év után lépné meg ezt.
Nálunk elég hamar volt lánykérés, 1,5 év után esküvő,- ennek is idén lesz 10 éve.:) Már az elején éreztük, hogy összetartozunk, és nem volt mire várni.
Biztos nem pazarolnám olyanra az időmet akinek hosszú évek kellenek ahhoz, hogy eldöntse kellek- e neki vagy sem.
Sok ismerősöm azt hitte azért vár a párja mert csak biztosra akar menni, meg hova siessenek. Nos nem. 6-8 év után szépen ott lettek hagyva másik nőért akit a pasijuk 1-2 éven belül el is vett.
Attól függ. Mi tini korunk óta vagyunk együtt, 5 év után kért meg a párom, de még nem végeztem az egyetemmel, szóval 7 év múlva is ráért volna és boldogan mondtam volna igent.
Ha mondjuk 25 éves korunkban ismerjük meg egymást, akkor viszont már sok lenne nekem ennyi idő.
Szerintem is sok a 7év, de attól is függ hány évesek vagytok.
3 éve vagyunk együtt és már sokszor említettem a páromnak, hogy azért már eljegyezhetne, de ő is említette már. Ha még 4 évig húzná kikészülnék az biztos és átgondolnám, hogy ez miért történt így.
8#
Na, nem irtàl rosszat!
Ezzel 1-et èrtek. Mivel megszokàsbòl is elengedi magàt egyik vagy màsik s inkább azt gondolja az ember, jaj kösz nem kèrek belőled 😀
6-7 èv az màr, reàlis "szerinte.#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!