Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanatok el a szuleiteknek?
Egyszer volt mar baratom, eleg rovid kapcsolat, arrol meg ne is beszeljunk, hogy a szuleim elott mennyire kinosan ereztem magam miatta. 2 eve mar hogy szakitottunk, es most par honapja beszelgetek egy fiuval, akivel egeszen kulonleges kotodest erzek mar egy ideje...soha eletemben nem talalkoztam meg nala "jobb" fiuval. Minden megvan benne, amire szuksegem van. Egy lelkitarsra talaltam benne. Na most idaig ugymond baratok voltunk, de mar o is probalja velem ereztetni, hogy lephetnenk egyet innen. Viszont nagyon nem tudom mitevo legyek...olyan erzesem van, anyukamek nem orulnenek, ha baratom lenne. Egyreszt azt hiszik valami nagyvilagi szepfiu aki az elejen nagyban jofejkedik aztan kozben egy hulye es bunko ember, de ezt nem kene gondolniuk amig nem is ismerik. A masik Hogy a szuleim szerint csak hazassagban lehet elveszteni a szuzesseget, es mivel manapsag atlagban 20 alatt mar alig van szuz, ettol is meg akarnak ovni. De oszinten en se szeretnem meg elvesziteni, 17 leszek, de a egyelore biztosan nem akarom. Ettol mondjuk picit felek, a fiu mit szolna hozza...
Szoval tanacstalan vagyok, szerintetek hogyan beszeljem meg ezt mondjuk anyaval?
Nagyon koszonom elore is a segitseget!!
Ha már volt barátod, nem fogja őket villámcsapásként érni :)
Amíg nem beszéltek róla, te is csak találgatod anyukádék reakcióját.
A fokozatosságot ajánlom, először annyit mondj, hogy tetszik vki, milyen rendes stb. Aztán jöhet, hogy szereted, aztán meg, hogy jártok.
Ha szóba kerül, megnyugtathatod, hogy te sem akarsz még lefeküdni vele :)
És vigyázz, hogy a kapcsolat miatt ne hanyagold el a tanulást, meg amiket eddig elvártak otthon, és akkor nem lesz mibe belekötni :) Sok sikert!
Hát tudod... lélekben még nagyon fiatal vagy.
Ismerkedj nyugodtan a fiúval, úgyse lesz túl gyors dolog.
Amilyen tempóban te szeretnéd, bőven leszel 18, mire sor kerülne valami komolyabbra.
A szüleidnek meg fokozatosan mondd el, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!