Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/37 anonim válasza:
7 év.
De szerintem akkor is csak azért, mert én forszíroztam, hogy bármikor bármelyikőnkkel bármi történhet, és nagyon nem lenne jó, ha a közös lakásunk fele a saját szülőnkre, vagy testvérünkre szállna.
25/37 anonim válasza:
0,25. :D
3 hónapja éltünk együtt, bár előtte évekig ismertük egymást. Bár a mi sztorik érdekes, mert egy bántalmazó kapcsolat elől menekültem a mostani férjemhez, mert nem volt hova, még szüleimre sem számíthattam, mert ők is bántalmazóak. Ennek már 4 éve. Na mindegy, túlpofáztam. :D
26/37 anonim válasza:
Mármint úgy menekültem, hogy persze közben már éreztünk valamit egymás iránt, csak engem szellemileg leblokkolt a bántalmazó kapcsolat. Vagyis amikor rájöttem, hogy az az. Nem fizikailag amúgy. Befogtam... :D
28/37 anonim válasza:
A tiédet még nem kérték meg, te szerencsétlenül, azért pontozol le mindenkit? :D
30/37 anonim válasza:
Tuti valami frusztrált szánalomtenger az, aki lepontozgat:DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!