Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy millióért eljegyzési gyűrű? Haragudna a barátnőm?:’)
Na most, az a helyzet hogy 4 év után megkérem a leányzó kezét, elég jó munkánk van, de külön kasszán vagyunk egyenlőre.
Így ugyan nem “szól” bele mennyit költök, de mindketten a házra spórolunk, teszünk félre, a másik vagyonával is számolva így építkezésnél.
Szóval nekem 10 millió körül van félretéve, ez az össz megtakarított pénzem.
Viszont 1-2 millióért néztem gyémánt gyűrűket, viszont tartok tőle hogy rögtön arra gondolna hogy akkor -2 m a házból.
Ti haragudnátok ha a pasitok “elverné”?
Tudom hogy valaki milyen nagyon boldog volt 6000ft-os gyűrűtől, de ha egyszer megtehetem én a legjobbat akarom adni neki.
Nem olvastam el a hozzászólásokat, biztos van közte pár írigykedő, okoskodó stílusban íródott...
Kérdező, nőként azt tudom neked tanácsolni, hogy furfangosan puhatolózd ki a barátnőd álláspontját. Vonj be barátnőt, olyan valakit, aki megbízható és nem mondja a vissza a párodnak, aki által megtudod, hogy gondolkozik a barátnőd ebben a témában. Vagy te magad tegyél megjegyzéseket, pl. ha elmentek egy kirakat előtt, hogy milyen sokba kerül már az a gyűrű... figyeld meg a reakcióit... Ő tudja a legjobban hogyan fogadná ezt. Egyébként én nagyon örülnék neki, nálam ez a belefér kategória, főleg ha ő álmaim férfija. :D
Nagyon sok boldogságot ismeretlenül/előre is nektek!!!
Nőként mondom én nem örülnék neki. Ez csak egy tárgy a 30-40 ezer forintos gyűrű és tökéletesen megtenné. De akár egy ötezer forintos is.
Bár én nem vagyok híve a tárgyi dolgoknak lehet más nő örülne. De neked kell ismerned a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!