Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy millióért eljegyzési gyűrű? Haragudna a barátnőm?:’)
Na most, az a helyzet hogy 4 év után megkérem a leányzó kezét, elég jó munkánk van, de külön kasszán vagyunk egyenlőre.
Így ugyan nem “szól” bele mennyit költök, de mindketten a házra spórolunk, teszünk félre, a másik vagyonával is számolva így építkezésnél.
Szóval nekem 10 millió körül van félretéve, ez az össz megtakarított pénzem.
Viszont 1-2 millióért néztem gyémánt gyűrűket, viszont tartok tőle hogy rögtön arra gondolna hogy akkor -2 m a házból.
Ti haragudnátok ha a pasitok “elverné”?
Tudom hogy valaki milyen nagyon boldog volt 6000ft-os gyűrűtől, de ha egyszer megtehetem én a legjobbat akarom adni neki.
Engem ebben tényleg az zavar, hogy a gyűrű csak egy "dísz", ennél ezerszer hasznosabbakra lehetne költeni azt a pénzt. Ha vennél egy pár százezres gyűrűt, a maradékból berendezhetnétek a konyhát.
A másik meg, hogy mi az istent tud az a gyűrű ennyiért? Egyszer csak úgy unalomból elkezdtem gyűrűket kinézni az interneten, és kiválasztottam az abszolút álomgyűrűmet, amiben van egy nagy kő, sok kicsi, és a foglalat lótusz formájú - na az került 450 ezerbe. 1 millióért remélem már énekel is az a gyűrű.
Arról nem is beszélve, hogy minél drágább a gyűrű annál kisebb a valószínűsége, hogy hordja is az ember, hiszen fél attól, hogy elveszti vagy ellopják. Tehát veszel neki valamit nagyon drágán, hogy aztán az idő nagy részében ott csücsüljön az éjjeliszekrényen. Nekem csak kb ~150 ezer volt a gyűrűm, de itt falun a férjem már a buszra sem nagyon akar felengedni vele, hogy nehogy megtetszen valakinek...
A legjobbat nem akkor adod neki, ha a legdrágábbat veszed, hanem ha egy ésszerű költséghatáron belül kiválasztod azt, ami neki a legjobban tetszene, illetve ami a legjobban illik hozzá, és a maradék pénzt meg olyasvalamire költitek, aminek haszna is van. Ezzel adod neki a legjobbat.
Teljesen fölösleges. Ezt nőként írom, úgy hogy megtehetném, hogy akár magamnak ilyet vegyek, de minek? Annyi hasznosabbra lehet költeni a pénzt, ráadásul egy "lánykérős" gyűrű nekem eleve nem érne ennyit, fölösleges az is. A karikagyűrű más kérdés.
Ha a férfi egy nőnek a legjobbat akarja adni, akkor elsősorban tisztelje, szeresse, megbecsülje, támogassa. És ne csak szóval, hanem tettekkel. Ja igen, ez nehezebb mint kidobni a pénzt egymilliós vackokra.
én kiábrándulnék belőled, azt gondolnám nem vagy túl okos, szórod a pénzt és emiatt ne számítsak anyagi biztonságra melletted, még a végén nekem kell eltartanom téged. Mit szólnál ha az a 2 milliós ékszer egy héten belül eltűnne, mert véletlen a munkahelyi mosdóban levette kézmosáshoz? Örülnél mi, aztán vehetnél még egy másikat pótnak. A barátnőd valószínűleg azonnal el fogja adni áron alul ha van egy kis esze. De amúgy az iylen hülye pasikat ki is lehet használni. Ha már külön kassza, örülnék a 2 millás gyűrűnek, azt mondanám: "mucika, ezt csak alkalmakkor veszem fel, vegyünk egy 100 ezres másikat a mindennapokra". aztán szépen félretenném befektetésnek a gyűrűt, amit váláskor persze nem adnék vissza.
De ha az asszzonykád nem okos, hanem tényleg önfeledten viseli a kétmilliós gyűrűt a mindennapokra, akkor simán benne van hogy vagy elhagyja vagy az első komoly veszekedéskor a wc-n húzza le mérgében.
Nekem az álom gyűrűm nem gyémántos, feleslegesnek tartom a flancolást. Így 150 ezer. Gyémánttal ugyanez 500 ezer lenne.
Ha a párom hazajönne egy 1-2 milliós gyűrűvel, utána lenne duzzogás, ha vissza akarnám vitetni vele.
Amúgy sem hordanék magamon ilyen értéket, plusz lehet eret is vágnék, ha elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!