Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy millióért eljegyzési gyűrű? Haragudna a barátnőm?:’)
Na most, az a helyzet hogy 4 év után megkérem a leányzó kezét, elég jó munkánk van, de külön kasszán vagyunk egyenlőre.
Így ugyan nem “szól” bele mennyit költök, de mindketten a házra spórolunk, teszünk félre, a másik vagyonával is számolva így építkezésnél.
Szóval nekem 10 millió körül van félretéve, ez az össz megtakarított pénzem.
Viszont 1-2 millióért néztem gyémánt gyűrűket, viszont tartok tőle hogy rögtön arra gondolna hogy akkor -2 m a házból.
Ti haragudnátok ha a pasitok “elverné”?
Tudom hogy valaki milyen nagyon boldog volt 6000ft-os gyűrűtől, de ha egyszer megtehetem én a legjobbat akarom adni neki.
szoval az osszes sporolt penzed tizedet gyurure koltened?! azt ugye tudod, h ezen felul az eskuvo is lenne meg par millia?
szerintem anyagi helyzetedhez merve irrealisan draga ez a gyuru, ilyet milliomosok vesznek, nem azok, akik sajat hazra sporolnak epp.
Képzeld el azt a sztitut, hogy felhív és sírva meséli, hogy nem tálalja a gyűrűjét. Te mennyire éreznéd úgy, hogy feleslegesen dobtál ki 2 millát az ablakon?
Ez csak egy gyűrű. Maga a gesztus az érték. Nem a gyűrű teszi menyasszonnyá, hanem a lánykérés. Divatba jött, hogy mindenki drága gyűrűt vesz, ha a szomszéd 1 misiért vette, én kettőért, hagy irigykedjen. Ha szerinted ez a magamutogató rongyrázás a fontos, akkor ne kérd meg. Vagy akkor már csapj hozzá egy kicsit, és legyen 5 milla. Akkor tartósan te leszel a kiskakas a helyi szemétdombon.
Nem magamutogatásról van szó, csak amióta ismerem spórol. Vettünk egy kisebb házat, most építjük a nagyobbat.
Mindig látom hogy nem veszi meg a ruhát ami tetszik, inkább majd otthon megcsinálja a krémet, itt drága, szóval értitek a mentalitást...
Viszont abba valóban van valami hogy ellopják/elhagyja.:/
Furcsa dolog ez az eljegyzési gyűrű.
Ez egy gesztus, egy szokás. Nem feltétlenül célszerű úgy tekinteni rá, mintha a rá költött pénz meghatározná az értékét annak, akinek adod, vagy pedig a feléje irányuló szeretetet / szerelmet árazná be.
Ha a legjobbat akarod adni valakinek, akkor úgy érdemes mérlegelni, hogy mi a legjobb az Ő számára, nem pedig a te számodra.
Ha az a bajod, hogy látod, hogy nem vesz magának semmit, ahelyett, hogy 1 millás gyűrűt veszel, ami biztosan szíven fogja csapni ezzel a mentalitással (engem is szíven csapna, én is inkább a házba tenném azt a pénzt), inkább lepd meg néha egy-két olyan dologgal, ami tetszene neki. Szerintem sokkal nagyobb örömet okoznál neki vele, ha egyszer-egyszer megkapná a ruhát, ami tetszik neki, vagy a krémet, amit használna. Gondolom, ezek nem baromi nagy tételek, ellenben szép gesztusok.
Szóval, ha szeretnél, vegyél drágább gyűrűt, de 100-200.000 forintokért is csodákat lehet kapni, nem kell milliós tételig elmenni. (Mondjuk én azt is sokkalnám, de ez én vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!