Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy millióért eljegyzési gyűrű? Haragudna a
barátnőm?:’)
Figyelt kérdés
Na most, az a helyzet hogy 4 év után megkérem a leányzó kezét, elég jó munkánk van, de külön kasszán vagyunk egyenlőre.
Így ugyan nem “szól” bele mennyit költök, de mindketten a házra spórolunk, teszünk félre, a másik vagyonával is számolva így építkezésnél.
Szóval nekem 10 millió körül van félretéve, ez az össz megtakarított pénzem.
Viszont 1-2 millióért néztem gyémánt gyűrűket, viszont tartok tőle hogy rögtön arra gondolna hogy akkor -2 m a házból.
Ti haragudnátok ha a pasitok “elverné”?
Tudom hogy valaki milyen nagyon boldog volt 6000ft-os gyűrűtől, de ha egyszer megtehetem én a legjobbat akarom adni neki.
Ennyiből még a 3 gyűrű (eljegyzési, kísérő, esküvői,) is sok.
A 3-ért max 500-at adj!
2021. jan. 21. 12:04
22/33 anonim válasza:
Én nem tartanám túlzásnak abban az esetben, ha kb. a havi nettód lenne 1 millió. Így, hogy 10 millió az összes vagyonod, amit nyilván nem pár hét alatt spóroltál össze, csak nevetséges nagyzolás ilyen áron gyűrűt venni. Nem tudom, sokan miért nem látják be a saját korlátaikat, miért kell más, gazdag embereket koppintani, de hát végülis a ti dolgotok :D
2021. jan. 21. 12:36
23/33 A kérdező kommentje:
Na, megkérdeztettem a barátnőjével hogy amúgy neki milyen tetszik, remélem nem volt túl átlátszó.
Ezt linkelte:
Kicsit feltúrbózom, de 300nál meghúzom a lovat. Köszi a válaszokat!
Én minden 100 K fölötti összegért haragudnék, amit egy ilyen kb semmire sem jó tárgyra költenek, amiből a tizedannyiba kerülő is ugyanúgy néz ki, ha nem szebben
2021. jan. 21. 13:40
25/33 anonim válasza:
Én ennyiért számítógépet fogok venni, ha kijön végre a 3080 Ti, és lesz is készleten valahol.
2021. jan. 21. 13:52
26/33 anonim válasza:
Ha a párom ennyit költene gyűrűre, masszívan haragudnék rá. Minden álmom nekem is egy munkaállomás íves hatalmas monitorral, a fsz akarja az ujján hordani fölöslegesen ezt a sok pénzt. Titokban eladnám, csináltatnék egy koppra ugyanolyat, csak tizedannyiért és értelmes dolgokra költeném a pénzt, amit egy karika giccsre kúrt el.
2021. jan. 21. 13:58
27/33 anonim válasza:
Kérdező, ugyanezt a gyűrűt néztem tegnap. Nekem ez így is tetszik, Swarovskival, de ha ilyet szeretnél, itt egy komolyabb, ami még mindig nem egy millió.
szerintem haragudna, ahogyan én is haragudnék. jól esne, de felesleges pénzkidobásnak gondolnám...
2021. jan. 21. 23:52
30/33 anonim válasza:
Én kimondottan anyagias nő vagyok, ugyanis elvárom a páromtól, hogy nyaralni vigyen, márkás cuccokat vegyen nekem stb.. De ha ide állítani 1-2 milliós gyűrűvel hát nyakon is verném. Teljesen felesleges szerintem. Fel se merném venni. Félteném, hogy elhagyom. Meg hát a közös ház fontosabb, mint egy dísz a kezen. Gyönyörű gyűrűket lehet már venni 400 ezerért is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!