Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy millióért eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy millióért eljegyzési gyűrű? Haragudna a barátnőm?:’)

Figyelt kérdés

Na most, az a helyzet hogy 4 év után megkérem a leányzó kezét, elég jó munkánk van, de külön kasszán vagyunk egyenlőre.

Így ugyan nem “szól” bele mennyit költök, de mindketten a házra spórolunk, teszünk félre, a másik vagyonával is számolva így építkezésnél.

Szóval nekem 10 millió körül van félretéve, ez az össz megtakarított pénzem.

Viszont 1-2 millióért néztem gyémánt gyűrűket, viszont tartok tőle hogy rögtön arra gondolna hogy akkor -2 m a házból.

Ti haragudnátok ha a pasitok “elverné”?

Tudom hogy valaki milyen nagyon boldog volt 6000ft-os gyűrűtől, de ha egyszer megtehetem én a legjobbat akarom adni neki.

2021. jan. 21. 07:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%

10M-ből 1M gyűrűre??? Még ha 100M lenne.

Ennyiből még a 3 gyűrű (eljegyzési, kísérő, esküvői,) is sok.

A 3-ért max 500-at adj!

2021. jan. 21. 12:04
 22/33 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tartanám túlzásnak abban az esetben, ha kb. a havi nettód lenne 1 millió. Így, hogy 10 millió az összes vagyonod, amit nyilván nem pár hét alatt spóroltál össze, csak nevetséges nagyzolás ilyen áron gyűrűt venni. Nem tudom, sokan miért nem látják be a saját korlátaikat, miért kell más, gazdag embereket koppintani, de hát végülis a ti dolgotok :D
2021. jan. 21. 12:36
 23/33 A kérdező kommentje:

Na, megkérdeztettem a barátnőjével hogy amúgy neki milyen tetszik, remélem nem volt túl átlátszó.

Ezt linkelte:

Kicsit feltúrbózom, de 300nál meghúzom a lovat. Köszi a válaszokat!

[link]

2021. jan. 21. 13:13
 24/33 anonim ***** válasza:
32%
Én minden 100 K fölötti összegért haragudnék, amit egy ilyen kb semmire sem jó tárgyra költenek, amiből a tizedannyiba kerülő is ugyanúgy néz ki, ha nem szebben
2021. jan. 21. 13:40
 25/33 anonim ***** válasza:
67%
Én ennyiért számítógépet fogok venni, ha kijön végre a 3080 Ti, és lesz is készleten valahol.
2021. jan. 21. 13:52
 26/33 anonim ***** válasza:
29%
Ha a párom ennyit költene gyűrűre, masszívan haragudnék rá. Minden álmom nekem is egy munkaállomás íves hatalmas monitorral, a fsz akarja az ujján hordani fölöslegesen ezt a sok pénzt. Titokban eladnám, csináltatnék egy koppra ugyanolyat, csak tizedannyiért és értelmes dolgokra költeném a pénzt, amit egy karika giccsre kúrt el.
2021. jan. 21. 13:58
 27/33 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ugyanezt a gyűrűt néztem tegnap. Nekem ez így is tetszik, Swarovskival, de ha ilyet szeretnél, itt egy komolyabb, ami még mindig nem egy millió.

[link]

2021. jan. 21. 15:43
 28/33 anonim ***** válasza:
25%
Nem irigylem a nődet...
2021. jan. 21. 16:32
 29/33 anonim ***** válasza:
76%
szerintem haragudna, ahogyan én is haragudnék. jól esne, de felesleges pénzkidobásnak gondolnám...
2021. jan. 21. 23:52
 30/33 anonim ***** válasza:
68%
Én kimondottan anyagias nő vagyok, ugyanis elvárom a páromtól, hogy nyaralni vigyen, márkás cuccokat vegyen nekem stb.. De ha ide állítani 1-2 milliós gyűrűvel hát nyakon is verném. Teljesen felesleges szerintem. Fel se merném venni. Félteném, hogy elhagyom. Meg hát a közös ház fontosabb, mint egy dísz a kezen. Gyönyörű gyűrűket lehet már venni 400 ezerért is.
2021. jan. 22. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!