Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen vagyok, amiért nem akartam drága gyűrűt?
Mikor mondom, hogy 100 alatt volt a gyűrűm jóval, mert szerintem nem ad az élményhez az, ha drága, mert ugyanúgy időálló, hiszen arany és drágakő van benne ugyanúgy, meg egyébként is, azt a pénzt költeném másra, akkor megszólnak, hogy attól, hogy nekem csak ilyen férfire futotta, aki ezt nevelte belém, jobb családokban a gyűrű 3szorosa az ember fizetésének a hagyomány szerint. Mi van?
Sosem voltam egy ékszeres típus, nem mondom, hogy kifejezetten sóher vagyok, de mi értelme költeni másfél-egymilliót egy gyűrűre? Meg amúgy is, mire az a pénz összejön jóformán a semmire... Miért ekkora dolog a gyűrű ára?
Már bánom, hogy elmondtam, mennyibe kerül. Előtte bezzeg el voltak halva a fehér zafírtól és a fehér aranytól, hogy milyen elegáns, szépen megmunkált kis darab. Komolyan nem értem, miért lenne ettől hitvány a férjem vagy silány a kapcsolatom... :(
Honnan tudod, mennyibe került a gyűrűd? Felénk az a szokás, hogy a férfi kéri meg a nő kezét egy meglepetés gyűrűvel. Nekem valahogy nem jutott eszembe a vőlegényemtől számlát kérni róla...
Másrészt meg másoknak mi köze van hozzá? Nem tudom mégis milyen társaságba jársz, ahol ez a téma. Eszembe nem jutott volna megkérdezni egy barátnőmtől se, hogy "te figyu má, oszt' mennyibe került?". Bár hozzáteszem, valószínűleg a többi sem tudja a második mondatomban vázolt okok miatt.
Nekem konkretan 20e volt a gyurum 😂
Mert ezust volt egy pici ametisztel... Ez volt nekem az alomgyuru !
Utlom az aranyat a platinat
Ezust manias vagyok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!