Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy nem vágyok egy brutál drága gyűrűre csak hogy kérjen már meg?
3.éve múlt hogy együtt vagyunk. Márciusba költöztünk össze. Albérletbe.
Szóbajött persze a lagzi, gyerek stb. Azt mondja nincs még rá anyagi lehetőség. Nem nagyon spórol. Sőt. A mának él. Sose tervez a jövőre nézve. Dolgozunk mindketten.
Mindig azzal jön hogy. a lánykéréshez is ,,pénz" kell.
De ezt sose mondja így ki, hanem birkoltan. Viszont alapból nem hordok gyűrűt. Ami ékszerem van azok közül ezüstöt hordok csak.
Ha venne egy 5 ezer forintos ezüst minimalista gyűrűt az is megtenné.
De nem. Sose mondta ki hogy drága gyűrűt akar. De ismerem, meg akarja adni a módját.
Sokszor utalgattam rá pl ékszerüzlet előtt h jaj milyen szép az a gyűrű. Mert komolyan szépnek is gondoltam. Nem csak úgy... Miért lenne nehéz titokban elmenni és megnézni?
25 vagyok. Ő 27.
Nem hiszem hogy olyan nagy dolog lenne ez.
Barátnőm a pasijától autót kapott 23.szülinapra. Abszolut nem vagyok ilyen. Szerény vagyok. Megtenné egy olcsóbb szép ezüs gyűrű .. Szerintetek?
Úgy hangzik mintha valami nagyon nem akarna elvenni.
Az anyagi lehetőségek hiánya tipikus kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!