Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
220000 Ft-os gyűrű nem drága egy eljegyzéshez vagy pont jó? Milyen értékben vettetek?
Figyelt kérdés
Gyémánt köves gyűrű, ha ez számít valamit.2020. szept. 20. 14:19
1/32 anonim válasza:
Ez fizetéstől függ. Ezt szerintem itt "mi" nem tudjuk neked megmondani, mindenkinek más szempont a fontos. Én sajnálnám rá a pénzt és különben sem hordhatok gyűrűt nagyon.
2/32 anonim válasza:
Ki viselne ilyen drága gyűrűt jószível? Külön testőrt fogadsz majd mellé? Fölösleges is.
3/32 anonim válasza:
Személy szerint az eljegyzési gyűrűt is feleslegesnek tartom, el sem fogadnám, pláne ilyen értékben. De ha valakinek ez fontos és a pénztárcája megengedi, akkor vegyen/hordja nyugodtan.
4/32 anonim válasza:
Szerintem is túlzás, nem ezzel fejezed ki a másik felé a szereteted, jó esetben nem erről szól a házasság. Ha a másik is helyes értékrenddel bír, örülni fog egy jóval olcsóbb/egyszerűbb gyűrűnek is.
6/32 anonim válasza:
Ez a ti anyagi helyzetetektől függ. Van, akinek nagyon drága lenne, másnak olcsó bóvli.
7/32 anonim válasza:
Napi 18 ezer gyerek hal éhen.
8/32 anonim válasza:
Ha megengedheti magának valaki, akkor nem drága. Mielőtt okoskodna valaki, nem azt írtam, hogy ez nem sok pénz. Ékszer viszonylatban viszont ez nem túl drága ékszer, persze van ennél olcsóbb is.
9/32 anonim válasza:
Egy nullát vegyél le a végéből, oszt jól van az úgy.
10/32 anonim válasza:
Olyat vegyél, amit minden nap lehet hordani. Gyémántköves nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!