Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
220000 Ft-os gyűrű nem drága egy eljegyzéshez vagy pont jó? Milyen értékben vettetek?
Felesleges ennyiért venni.
Ki tudja mi lesz a vége a kapcsolatnak. Ha rossz vége lesz legalább nem, költöttél el sokat feleslegesen.
Az ex meg max hülyén néz majd a zaciban h basszus ez csak 10.000 Ft-ot ért???? Azt hittem 2-300 ezret...
A párom nem keres rosszul, ennél valamivel drágább gyűrűt is megengedhetne magának ha nagyon akarna, de nekem már a 220 is drága.
Mondtam neki, hogy nem tudom úgysem megkülönböztetni a gyémántot a fehér zafírtól, így ha egyszer arra kerül a sor, inkább zafír legyen benne, mert számomra ugyanolyan szép és jóval olcsóbb.
Kíváncsiságból nézelődtem neten és egy fehérarany gyűrű, princess cut foglalattal, közepes méretű fehér zafírral 100 ezer forint körül van, mégsem láttam még olyan gyönyörű gyűrűt.
Persze valaki meg azt mondaná, hogy ne is szúrják ki a szemét fél millió alatti gyűrűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!