Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg bolond vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bolond vagyok, amiért boldog vagyok?

Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, és én igent mondtam :) Boldogok vagyunk együtt, tervezzük a közös jövőt, picit több, mint egy éve vagyunk együtt. Amikor megkért, elmondta, hogy rengeteg ékszerüzletben volt, de egyszerűen nem tudja, hogy nekem mi tetszene (semmilyen ékszert nem hordok, csak egy nyakláncot, amit tőle kaptam), és ha nekem nem gond a "romantikátlanság", akkor menjünk el együtt, és válasszak egy gyűrűt, ami tetszik. Elmentünk, és pár üzlet után első látásra beleszerettem egy fehérarany, tökéletes gyűrűbe, azt választottam, és a szívem kiugrott a helyéről, azóta is vigyorgok :) Azonban amikor elmeséltem ezt a családomnak, barátoknak, teljesen kiakadtak, hogy ez milyen dolog, miért nem vette meg előre a gyűrűt, én meg miért egy 19.000 forintosat választottam, amikor annak minimum 500.000-be kellett volna kerülnie... mi van??? Életem legboldogabb pillanata volt, egy műanyag gyűrűvel is igent mondtam volna... tényleg velem van a baj? Tényleg nem lehet örülni egy egyszerű, de szép gyűrűnek? Hát nem maga a lánykérés a lényeg? Olyan rossz, hogy elrontják az örömömet, a boldogságomat, egyetlen barátnőmön kívül senki nem gratulált szívből, mindenki csak károgni tud... miért?
2020. dec. 9. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy bolond. Mi is együtt választottuk ki a gyűrűt, és egyszerű, szűk körű esküvőt tartottunk. Nekünk így volt tökéletes. A boldogság nem ezen múlik, hanem azon ami után jön.
2020. dec. 9. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Sok unatkozó ember...

Én speciel nem is szeretném, ha előre venne gyűrűt, mert számomra a sima karikagyűrű az eljegyzési, aztán meg párban szokás venni együtt. Nálunk családban és akiket ismerek családokat ott is nagyon régóta ez a szokás.

2020. dec. 9. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Egy evvel ezelott en is egy utelgaozodozasa.... ahhh, valaszuthoz erkeztem, 2 opcio volt. En hatarozottan az egyik mellett dontottem, de gondoltam egy ilyen fejsulyu dontes elott megkerdezem azokat akiknek relevansnak tartom a velemenyet, hogy ok mit gondolnak. Mindenki a masik opciot valasztotta volna, kiveve az ocsemet. Termeszetesen maradt az eredeti dontesem, ami kesobb nagyon kiallta az ido probajat, mig a masik teljesen a betonba allt. A konkret szitu leirasa helyett a kerdes arrol szolt, hogy bizok-e elegge onmagamban, hogy be merjek vallalni valami olyat, aminek van rizikofaktora, vagy pedig maradjon a biztos langyosviz. Ja az elso opciohoz meg volt egy gentleman agreement is, tehat az onismeret mellett szamitott az emberismeretembe vetett hitem is, meg kellett biznom egy vadidegen emberben is. En azt tanultam belole, hogy masok nem te vagy. Nalad jobban mas se fogja tudni, hogy neked mi lenne a jo, mitol leszel boldog. Jo uton jarsz, a karogas pedig el fog halkulni, ha ok is konstataljak ezt.
2020. dec. 9. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Légy is boldog, minden okod megvan rá. Ne törődj a véleményekkel, az a fontos, ahogy ti hogy szeretnétek.

Én is azt mondom, nem a gyűrű a legfontosabb, nem az ára fogja meghatározni a házasságotokat.

Nagyon sok boldogságot nektek!

2020. dec. 9. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézetem szerint mindent jól tettél, mert magadnak tetted, magadnak tetszik. Örülj a mostani boldogságodnak. Másnak ehhez semmi köze. Nálunk nem volt eljegyzés, de az elhatározás szilárd volt, hogy tanulmányaink befejezése után összeházasodunk. A karikagyűrűt közösen vettük, felpróbáltuk, hogy jó legyen. Bő 55 éve megvan.

Sok boldogságot!

2020. dec. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!