Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem zaklat engem az az új párom is?
Közös a munkahely exemmel(26eves srác vagyok)
Nem képes elviselni, hogy új párom van. 5evig voltunk együtt....lassan két éve O szakított lett új párja....nekem is mostanában lett új párom
Azóta szaklat.
Szakított a párjával mert, hogy engem szeret stb.
Odáig fajult az úgy, hogy már magát megalázva megszegyenitve könyörög a munkahelye ..majd ha nemleges valaszt adok idegbeteg lesz.....volt rá példa,hogy lecsavart egy óriási lofont ..olyat, hogy felszaladt a szam..
Mostani párom rendőrségre akar már menni..vagy legalább látleletet vetetni ...szerintetek is elkene?
Azért nekem ez a történet kicsit hiányosak tűnik....
Te vagy az ártatlan, ő meg az őrült. Mit csináltál kérdező? Valami oka csak van, hogy ennyire berágott a nő. Nem védeni akarom, csak kicsit érdekes, hogy ő szakít veled, lesz is új párja, aztán hirtelen szakít az új pasival, hogy inkább veled legyen. Most nem azért de ez ferde sztorinak tűnik. Biztos vagyok benne, hogy te sem vagy ártatlan és tettél valamit. Mit tudom én, csak egy példát mondjak, hülyítetted, becsaptad menetközben. Légyszi egészítsd ki a sztorit, mert így aligha fogsz értelmes választ kapni. Tudom tudom gyakorin mindig a kérdező az ártatlan, makulátlan, de azért na. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!