Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem teljesen bolond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem teljesen bolond?

Figyelt kérdés
Mondjuk azt tudni kell, hogy kihasználtam őt, nem szerettem és mindenkivel kavartam a háta mögött, akivel csak lehetett. Egy idő után rájött és folyamatosan voltak a hiisztik emiatt, így kiraktam. Persze imádott engem, de ezzel sajnos már nem tudok mit kezdeni. Megtudta, hogy van barátnőm és lejáratott előtte, hogy én egy gerinctelen szarházi vagyok és rendszeresen kavarok másokkal. Jelentsem fel?
2020. aug. 20. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg, hogy a tetteidnek következménye van. Ha akkor nagyfiú voltál, mikor szénné csaltad, meg aláztad a barátnődet, akkor legyél most is nagyfiú, és vállald a következményeket.
2020. aug. 20. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az exednek.
2020. aug. 20. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha gerinctelen szarházi vagy, akkor vállald fel kapcsolat előtt.

Utólagos reklamációnak helye nincs.

4/14 anonim ***** válasza:
100%
És a jelenlegi barátnőd neki hitt? Milyen érdekes. :D
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
3+ No meg nincs oly titok mi napvilágra ne jőne:)
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az exed nem bolond, most jött meg az esze. Tanuld meg, hogy nem viselkedhetsz így, mert legközelebb is így járhatsz. Nem járatot le, saját bevallásod szerint is csak az igazságot mondta.
2020. aug. 20. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az exed annyira volt "bolond", hogy nem előbb nyitotta ki a száját, hanem éveken keresztül végig nézte, hogy mit művel ellene, és hogy teszel meg mindent, hogy a mellette levőket lepattintsd, mert a mai napig nem adtad fel, hogy visszakapd.
2020. aug. 20. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
mit művelsz ellene
2020. aug. 20. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellenek ilyen kamu kérdések? Még egy pszichopata is tudja, hogy ő volt a szemét ebben a helyzetben, de élvezte, hát megtette. Ne mondd már, hogy nem érted, min van kiakadva....
2020. aug. 20. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a kérdező az ex.

Csak önigazolást akar.

2020. aug. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!