Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem teljesen bolond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem teljesen bolond?

Figyelt kérdés
Mondjuk azt tudni kell, hogy kihasználtam őt, nem szerettem és mindenkivel kavartam a háta mögött, akivel csak lehetett. Egy idő után rájött és folyamatosan voltak a hiisztik emiatt, így kiraktam. Persze imádott engem, de ezzel sajnos már nem tudok mit kezdeni. Megtudta, hogy van barátnőm és lejáratott előtte, hogy én egy gerinctelen szarházi vagyok és rendszeresen kavarok másokkal. Jelentsem fel?
2020. aug. 20. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mintha rolam irtak volna. Jelents fel nyugodtan :D

Amugy en is kiteregettem, az uj baratnonek (akivel sokaig kavart a hatam mogott) is! Persze nem hitt nekem, aminek az lett a kovetkezmenye, hogy ot is fuvel faval csalta a pali! Szegeny a mai napig is azt hiszi, hogy o kulonleges es, hogy ot megbecsuli..

Valamilyen szinten halas vagyok neki, hogy levakarta rolam azt a palit. Csak azt kapta amit megerdemelt...

2020. aug. 20. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
10 Igy van.
2020. aug. 20. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem jelenthrted fel.

'egy gerinctelen szarházi vagyok'

Ez igaz.

2020. aug. 20. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el.
2020. aug. 20. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!