Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg bolond vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bolond vagyok, amiért boldog vagyok?

Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, és én igent mondtam :) Boldogok vagyunk együtt, tervezzük a közös jövőt, picit több, mint egy éve vagyunk együtt. Amikor megkért, elmondta, hogy rengeteg ékszerüzletben volt, de egyszerűen nem tudja, hogy nekem mi tetszene (semmilyen ékszert nem hordok, csak egy nyakláncot, amit tőle kaptam), és ha nekem nem gond a "romantikátlanság", akkor menjünk el együtt, és válasszak egy gyűrűt, ami tetszik. Elmentünk, és pár üzlet után első látásra beleszerettem egy fehérarany, tökéletes gyűrűbe, azt választottam, és a szívem kiugrott a helyéről, azóta is vigyorgok :) Azonban amikor elmeséltem ezt a családomnak, barátoknak, teljesen kiakadtak, hogy ez milyen dolog, miért nem vette meg előre a gyűrűt, én meg miért egy 19.000 forintosat választottam, amikor annak minimum 500.000-be kellett volna kerülnie... mi van??? Életem legboldogabb pillanata volt, egy műanyag gyűrűvel is igent mondtam volna... tényleg velem van a baj? Tényleg nem lehet örülni egy egyszerű, de szép gyűrűnek? Hát nem maga a lánykérés a lényeg? Olyan rossz, hogy elrontják az örömömet, a boldogságomat, egyetlen barátnőmön kívül senki nem gratulált szívből, mindenki csak károgni tud... miért?
2020. dec. 9. 09:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem veled van a baj 😊

Sok boldogságot!😊

2020. dec. 9. 09:32
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
En egyedül azért nem választottam volna olcsó gyűrűt, mert az nem lesz eletreszolo meg akkor se ha vigyázol rá, én meg mindenkepp olyat akartam, amiben tíz év múlva se homályosodik el benne a kö, vagy karcolodik szét vagy változik meg a szine. De ezenkívül szerintem ilyenert felesleges karogni vagy elrontani más oromet.
2020. dec. 9. 09:35
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Úgy voltam vele, hogy amúgy sem vagyunk gazdagok, nem kell nekem drága gyűrű, ha pedig majd konkrétan esküvőre kerül sor, akkor a karikagyűrűt majd jobban "megfizetjük" :) Örülök, hogy nem velem van a baj :D

2020. dec. 9. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, kit érdekel, mennyibe került a gyűrű? Az eljegyzés a lényeg... Teljesen igazad van. A családod meg a barátaid mind anyagiasak, el van csúszva az értékrend. Remélem, azon is fennakadtak, hogy együtt vettétek meg, pedig ezt neki kell megvenni, mielőtt megkér, jaj!

Én gyűrűt sem szeretnék, utálom az ékszereket, és egyik sem tetszene. Na, ilyenkor mi van?

2020. dec. 9. 09:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen, én sem hordok egyáltalán ékszert, mégis honnan kellene tudnia a páromnak, hogy milyen gyűrű tetszik, ha még én sem tudom? :D Fura a családtól, barátoktól ez a hozzáállás, mert egyiküket sem ilyennek ismertem... fordított esetben még ha ilyen véleményem is lenne, akkor is őszintén örülnék a másik boldogságának, gratulálnék, és eszembe nem jutna csesztetni az ár, vagy bármi miatt... nem vagyunk egyformák :)
2020. dec. 9. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nálunk is ugattak, hogy mi az, hogy azon a helyen jegyzett el, miért én húztam az ujjamra a gyűrűt, miért fehér arany, miért van benne olyan kő... Qrva anyjukat, azért. Majd az esküvőn lesz puccparádé, de az én lelkemnek ez a spontán, fiataloa eljegyzés kellett, nem valami giccs.
2020. dec. 9. 10:16
 7/15 A kérdező kommentje:
Óóó az esküvő... hát azt még nem is tudják, hogy mindenki nélkül akarunk majd összeházasodni :D Persze ezt még átbeszéljük, de most mindketten úgy gondoljuk, két tanú és kész... na akkor lesz csak igazán kiakadás o.O
2020. dec. 9. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Tojd le masok mit gondolnak! Hova van az mégis leírva hogy egy gyűrűnek minimum fél millának kell lennie?? Ebben az országban mindenki milliomos?

Hülyeség! Van egy gyűrűm, nem eljegyzési ugyan, napi szinten hordom lassan hét éve, fehérarany. Egyszer elvittem poliroztatni, nagyon szép. Semmi baja. Kb 20 ezer volt.

Az a lényeg hogy neked tetsszen!

2020. dec. 9. 10:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, most egy picit már jobban érzem magam :)
2020. dec. 9. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
7: Nagyon helyes! Az ilyen károgásra én automatikusan azt válaszoltam, hogy "jól hallom, hogy nem szeretnél ott lenni az esküvőnkön“? Egyből kuss volt
2020. dec. 9. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!