Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Amikor a párod megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párod megkérte a kezed, abban a pillanatban ránéztetek a gyűrűre, hogy milyent kaptok, vagy abban a pillanatban egyáltalán nem érdekelt?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 17:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

A gyűrűt magam választottam ki, nem volt újdonság,valami 5 ezer ft volt :) Az se érdekelt volna ha nincs, akkor is igent mondok. Később lecseréltük egy acél gyűrűre amilyen a férjemnek is lett eljegyzéskor. (mert elszíneződött) de amúgy a karikagyűrűnk számítanak igazán, az klasszikus arany karika.

Ennek már 10,5 éve. Az esküvőnk 9 éve volt:)

2020. nov. 7. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Én választottam ki,nem volt hatalmas összeg. Sima ezüst köves gyűrű. Azért természetesen ő mondta,hogy válasszam ki, nézzünk gyűrűt,nem én erőltettem rá. Érdekesen alakult,mert nem egyből került utána az ujjamra,hanem kivárta a megfelelő pillanatot,amikor megkérte vele a kezem. A karika gyűrűnk arany,ehhez viszont ragaszkodtam.
2020. nov. 10. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát annyira gyönyörű szép volt a gyűrű, hogy nagyon megnéztem. :D Alig tudtam levenni róla a szemem
2020. nov. 11. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
18%

Hát először a szemébe néztem de aztán rögtön a gyűrűre :D

És elcsodálkoztam mert akkora gyémántot még soha nem láttam

Bárki bármit mond, azért számít az ilyesmi

Mármint abban a pillanatban nagyon boldog voltam, de azért boldogabb így mintha egy műanyag bizsuval kért volna meg. Mégiscsak komolyabb...

2020. nov. 16. 13:06
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, mert én aztán meg nem tudnám mondani, hogy az most gyémánt-e vagy egy párezres bizsu, mert még életemben nem láttam gyémántot. Nekem nem számítana, tőlem aztán egy tömítőgyűrűvel is megkérhetné a kezem. Nekem egy drága ékszer semmit nem jelent, számomra teljesen értéktelen.
2020. nov. 16. 18:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy számodra értéktelen, viszont a világon a legtöbb embernek megér mondjuk 200e Ftot. Ez a lényege a drágaköveknek, aranynak, pénznek stb :D
2020. nov. 16. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
200 ezer Ft? Az bizsu. 😅 A gyémánt nem ott kezdődik. De proli szinten megertem a lelkesedést #16. 😊
2020. nov. 16. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
gyémántot már 130 ezer forintért tudsz vásárolni, egyébként meg nem értem mi értelme a másikat sértegetni főleg így anonim módon.
2020. nov. 17. 01:46
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
#17 megértem ha fűtészezonban számít a szén ára, ráadásul főleg az a jó, ha olcsó, de gyémántnál nem tökmindegy?
2021. jan. 21. 07:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi is együtt vettük meg mert eléggé kicsi az ujj méretem. Ha egy tescoban kitekerős gyűrűvel kéri meg a kezem, akkor is a nyakába ugrottam volna!
2021. jan. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!