Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!Kérlek mondjàtok màr el hogy mi kell Nektek?😄Egy férfi legyen határozott és csak eldöntendő kérdéseket tegyen fel,vagy igenis hagyja meg a szabadságot a kommunikációban?
Egy barátom arra esküszik hogy úgy hóditja meg a nőket hogy szinte csak eldöntendő kérdéseket rak fel,pl hogy holnap,vagy holnap után érsz rá,és ugyanez a szexnél is,és elmondása szerint működik.szerintem viszont ez olyan mint ha egy tárgyként tekintenék a nőre,és nem értek ezzel egyet,viszont az is igaz,hogy ő sikeresebb a nőknél,én pedig a talán érzékibb belsőmmel sokszor lyukra futok,és nem jó értelemben.tényleg nem szabad gondolkozni hagyni a nőket??ez lenne a helyzet??
Köszi előre is a válaszokat!
Ez csak egy pszichológiai trük, amivel a saját akaratát érvényesíti, miközben a nő azt hiszi, hogy ő dönthet. Jobb példa: tudod, hogy a nő akar menni egy konkrét étterembe, ami neked nem tetszik, te megkérdezed: Mekibe vagy KFC-be szeretnél inkább menni? Ő örül, mert választhat, de közben mindkettő opció a te választásod volt.
Szóval, van olyan helyzet amikor lehet ilyeneket alkalmazni, de nem ajánlom.
F
Ha valaki direkt butának tetteti magát, vagy ténylegesen egy molylepke értelmi szintjén van, esetleg betegesen bizonytalan/életképtelen, azzal jobb eldöntendő kérdésekben kommunikálni, mert ha azt kérdezed, hogy pl "mikor érsz rá?", akkor egyből beszorong, nehogy "rossz" választ adjon gondolkodik 15 percet a válaszon és aztán megkapod, hogy "bármikor, nekem mindegy, amikor neked jó".
Személy szerint qrvára nem tudom elviselni, ha valaki hülyének néz, úgyhogy nálam két-három ilyen számba adott válasz után véget is érne a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!