Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy egy férfi elhitette veletek, hogy kellettek neki és az utolsó pillanatban visszalépett?

Figyelt kérdés
Miért csinálhatják ezt? Ki hogyan vészelte át? Volt, aki utólag megbánta és ha indokot mondott a múltra, hogy miért nem élt vele akkor, mit mondott? Köszi a válaszokat

2020. júl. 14. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Nekem hasonló volt. Kb 2 hónapig találkozgattunk a pasival, aztàn amikor elhívtam magamhoz, közölte, hogy lehet hogy ő mégse erre vágyik, majd eltűnt.

2 hèt múlva megjelent megint, belementem hogy beszélgessünk. Akkor éreztem azt először hogy őszinte, elmondta hogy azért ijedt meg mert az előző kapcsolatában többször átverték, megijedt a kapcsolattól, hogy vége a szingli életnek, de azt meg nem akarta hogy csak éjszakákat töltsünk együtt.

Őszintén nekem nagyon rossz volt az a két hét mert egyàltalán nem értettem mi van. Miután ismét beszéltünk, újra találkozgattunk csak egy ideig (azért kellett egy kicsit hogy visszanyerje a bizalmam valamennyire...) aztán összejöttünk és majdnem egy éve együtt vagyunk.

2020. júl. 14. 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt! Egyre közelebb kerültünk egymáshoz lelkileg és ölelgetett, csillogó szemekkel bámult. Aztán egyszer csak behúzta a kéziféket. Kiderült, hogy mellettem egy gyerekes anyukával kavar még mellettem és ugye az új izgalma miatt lépett. Szóóóval ja...
2020. júl. 14. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Velem nem, barátnőmmel volt ilyen. A sztori annyi volt, hogy flörtölt vele egy srác, eléggé félreérthetetlen dolgokat mondott... kifejezett randi nem volt, ami úgy hivatalosan az lett volna, de sokszor voltak hasonló helyzetben (pl. kettesben beszélgetés, érintések, bizalmas kérdések). Aztán jött, amikor a barátnőm tiszta vizet akart önteni a pohárba, hogy "igazából nem lehet közöttünk semmi, mert y felekezetű vagy, én meg x, és anyukám nem örülne neki" - utóbbiről kiderült ismeretségi körből, hogy igaz volt, mármint a vallás. Azt nem tudni, hogy a srác direkt hülyítette, és csak el akart vele szórakozni, vagy tényleg vonzódott hozzá, és nem tudott tőle elszakadni, még ha tudta is, hogy komoly nem lesz belőle, de mindegy is, mert mindkét esetben parasztság volt tőle.
2020. júl. 14. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelen! Épp a közelmúltban történt, nagyon jót tett az önbizalmamnak és az életkedvemnek, és nem mondom, hogy nem hiányzik, de nem jelent különösebb kihívást átvészelni, mert nekem ennyi most pont elég volt, nem vágytam "komoly" kapcsolatra.

És hogy miért csinálhatják ezt, annak ezer és egy oka lehet:

- nem kellesz eléggé

- talált egy neki megfelelőbbet

- begyűjtötte a trófeát és ennél többet nem is akart

- nem akar elköteleződni

- megijedt valamitől (tőled vagy saját magától)

és még sorolhatnám.

2020. júl. 14. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Igen, 3 hónapig napi szinten beszéltünk, egyszercsak egyik napról a másikra letiltott mindenhonnan.

Rosszúl eset nem tudom mit mondtam, vagy tettem, hogy ezt csinálta.

2020. júl. 14. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, még mindig nem vagyok túl rajta. Totálisan elhitette, hogy odavan értem, keresett, hívott, írt, velem akart lenni, ölelgetett, csókolgatott, beszélgettünk bizalmasan, és mire én is megnyíltam és kötődni kezdtem hozzá, kiderült van valakije. Rohadt dühös voltam, hogy miért nem tudott tiszta lapokkal játszani. Színlelt valamifajta megbánást, de akkor már tudtam, hogy az is ugyanolyan hazugság, mint amikor be akart cserkészni. Ő az a típus, akinek mindig kell valami kis kaland a meglévő párja mellett. Hányingerem van ettől.

Szerintem most megint nem lesz bizalmam nyitni valakinek, de jelenleg nem is érdekel most kapcsolat a történtek miatt.

2020. júl. 14. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Most is ez történik. Nagyon szarul esik,azt se tudom mi a baja mert semmit nem írt,és nem is jelentkezik
2020. júl. 14. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt, pont a közelmúltban. Nem is az bánt, hogy viszakozott. Sőt, az talán egyáltalán. Hanem a hirtelen eltűnése. Amit persze nem indokolt meg. ...De majd szemezgetek a #4 felsorolt variációiból...
2020. júl. 14. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
8 nálam is ez volt. Csak úgy eltűnt. Nem tudom mi a baja ,és ez idegesít. Legalább lenne benne annyi gerinc,hogy megírta volna. Dehát mit várunk egy görény férfitól
2020. júl. 14. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Láthatod a #4 alapján...Ilyen aljasok. Kicsit kiélvezik, hogy fényezzük az önbizalmukat, feldobjuk a napjaikat, és ennyi...emberszámba venni a másikat már luxus. Az csak addig megy, amíg kellünk a játékukhoz.
2020. júl. 14. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!