Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy egy férfi elhitette veletek, hogy kellettek neki és az utolsó pillanatban visszalépett?
Nekem hasonló volt. Kb 2 hónapig találkozgattunk a pasival, aztàn amikor elhívtam magamhoz, közölte, hogy lehet hogy ő mégse erre vágyik, majd eltűnt.
2 hèt múlva megjelent megint, belementem hogy beszélgessünk. Akkor éreztem azt először hogy őszinte, elmondta hogy azért ijedt meg mert az előző kapcsolatában többször átverték, megijedt a kapcsolattól, hogy vége a szingli életnek, de azt meg nem akarta hogy csak éjszakákat töltsünk együtt.
Őszintén nekem nagyon rossz volt az a két hét mert egyàltalán nem értettem mi van. Miután ismét beszéltünk, újra találkozgattunk csak egy ideig (azért kellett egy kicsit hogy visszanyerje a bizalmam valamennyire...) aztán összejöttünk és majdnem egy éve együtt vagyunk.
Jelen! Épp a közelmúltban történt, nagyon jót tett az önbizalmamnak és az életkedvemnek, és nem mondom, hogy nem hiányzik, de nem jelent különösebb kihívást átvészelni, mert nekem ennyi most pont elég volt, nem vágytam "komoly" kapcsolatra.
És hogy miért csinálhatják ezt, annak ezer és egy oka lehet:
- nem kellesz eléggé
- talált egy neki megfelelőbbet
- begyűjtötte a trófeát és ennél többet nem is akart
- nem akar elköteleződni
- megijedt valamitől (tőled vagy saját magától)
és még sorolhatnám.
Igen, 3 hónapig napi szinten beszéltünk, egyszercsak egyik napról a másikra letiltott mindenhonnan.
Rosszúl eset nem tudom mit mondtam, vagy tettem, hogy ezt csinálta.
Volt ilyen, még mindig nem vagyok túl rajta. Totálisan elhitette, hogy odavan értem, keresett, hívott, írt, velem akart lenni, ölelgetett, csókolgatott, beszélgettünk bizalmasan, és mire én is megnyíltam és kötődni kezdtem hozzá, kiderült van valakije. Rohadt dühös voltam, hogy miért nem tudott tiszta lapokkal játszani. Színlelt valamifajta megbánást, de akkor már tudtam, hogy az is ugyanolyan hazugság, mint amikor be akart cserkészni. Ő az a típus, akinek mindig kell valami kis kaland a meglévő párja mellett. Hányingerem van ettől.
Szerintem most megint nem lesz bizalmam nyitni valakinek, de jelenleg nem is érdekel most kapcsolat a történtek miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!