Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi van ha előre rettegek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha előre rettegek a legénybúcsútól?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha nem tudom kezelni a gondolatot hogy a párom ölében egy meztelen táncoslány fog vonaglani, és nem nagyon tudpm, hogy ilyenkor ez csak egy tánc vagy lesz-e folytatása (lehet hogy kicsit sok amerikai filmet néztem :D ), próbálok bízni benne, de sajnos nagyon féltékeny vagyok, és tudom hogy valahol izgatják ezek a lányok....... :(

Vannak valakinek pozitív tapasztalatai is, hogy kellene simán átvészelnem ezt az estét gondolatban?

Gondoltam arra is hogy megkérem hogy tuti ne legyen ilyesmi, dehát ez az ő legénybúcsúja, és hát a haverjain is múlik! :S Azt ne írjátok, hogyha így állok hozzá, ne is házasodjunk össze, mert nem a kapcsolatunkkal van gond, hanem az én önbecsülésemmel, és ebből fakadó féltékenységemmel!

2008. nov. 28. 08:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
64%

ha ennyire nem bízol meg benne, akkor az elég sajnálatos, hogy fogsz majd a házasságotokban megbízni benne?

amugy meg a pasid ha már elvesz feleségül, meg csinált egy gyereket neked, akkor tuti hogy szeret! :)

2009. ápr. 5. 11:05
 32/33 anonim ***** válasza:

Egyet értek a kérdezővel..Azért nekem ne mondja egyik csaj/pasi se, hogy teljesen nyugodt mialatt tudja, hogy a párjának egy idegen csaj nyomja az arcába a csecseit vagy éppen a farkát...és akkor még nem beszélve a tipi-tapiról ugyebár...Elég idióta szokás ez az egész szerintem....persze legyen legénybúcsú, érezze jól magát a leendő férj a barátaival...igyon amennyi belefér, de azért szerintem az kicsit sok, hogy a pasim farka más csajra áll fel, és amikor félkómásan hazaér esetleg ha nem annyira részeg nálam próbálkozik mialatt más nőre gerjedt be!Mert nem hiszem, hogy a pasiknak (akik ott nézik a csajszit erotikusan vonaglani, meg nyalogatják róla a tejszínhabot...) nem jut eszükbe, hogy de megb.sznák a csajt!

Én és a párom között is vita téma a dolog...én nem ellenzem...nem fogom neki azt mondani, hogy márpedig akkor sem lesz legénybúcsúd, csak elmondtam, hogy rosszul esne, ha más csajra gerjedne....Közöltem vele, hogy rendben, azt csinál amit akar...de ha neki lesz csaj a buliján amit persze természetesnek vesz, akkor nekem is lesz táncos fiúm!Erre persze egyből bedurrant a feje, csak hápogott, hogy szó sem lehet róla...bla bla...a lényeg az volt, hogy én üljek otthon amíg ő legénybúcsúzik...és ezzel nem csak én vagyok egyedül sajnos nagyon sok pasi úgy gondolja, hogy nekik mindent szabad, de fordítva nem...Pedig igenis a csajok is megérdemlik a lánybúcsút táncosfiúval együtt!Amit a pasiknak szabad, azt nekünk is!

2010. márc. 25. 14:20
 33/33 anonim ***** válasza:
Ha már most ilyen gondokkal küszködsz,akkor mi lesz később.Mellesleg ilyen fogásokat csak a tipikus impotens pasik vetnek be legénybúcsúkon,ha neki ez az igénye én hozzá sem mennék.Egyébként ha piál és haverok is ott vannak,ne számíts semmi jóra!Sok boldogságot!
2010. szept. 25. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!