Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi van ha előre rettegek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha előre rettegek a legénybúcsútól?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha nem tudom kezelni a gondolatot hogy a párom ölében egy meztelen táncoslány fog vonaglani, és nem nagyon tudpm, hogy ilyenkor ez csak egy tánc vagy lesz-e folytatása (lehet hogy kicsit sok amerikai filmet néztem :D ), próbálok bízni benne, de sajnos nagyon féltékeny vagyok, és tudom hogy valahol izgatják ezek a lányok....... :(

Vannak valakinek pozitív tapasztalatai is, hogy kellene simán átvészelnem ezt az estét gondolatban?

Gondoltam arra is hogy megkérem hogy tuti ne legyen ilyesmi, dehát ez az ő legénybúcsúja, és hát a haverjain is múlik! :S Azt ne írjátok, hogyha így állok hozzá, ne is házasodjunk össze, mert nem a kapcsolatunkkal van gond, hanem az én önbecsülésemmel, és ebből fakadó féltékenységemmel!

2008. nov. 28. 08:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
ez hülye szokás, hogy legénybúcsún csaj táncoljon neki félmeztelenül, meg fogdossa. már nem azért, én máskor sem engedem ezt, mégis miért engedném a legénybúcsún. sőt a párom nem is igényli, ha az együtt töltött idő alatt nem nézett másra, meg nem akarta h mást lásson vonaglani, most sincs meg rá az igénye. ráadásul ha a párom tudná, hogy ez engem mennyire zavar ráadásul, eszébe sem jutna ilyet csinálni, csak azért mert ez a szokás. én én a helyedben nem csinálnék chippendale fiúkkal leánybúcsút, csak h revansot vegyek, mert minek, ha nem erre vágysz.Szóval szerintem ez egy berögzött hülyeség.
2008. nov. 28. 13:08
 12/33 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen jogosak a fenntartásaid, engem is taszít a legénybúcsú intézménye!!! Ez ne vegye el az önbecsülésedet! Teljesen jogos, hogy nem tetszik a gondolat, hogy egy pénzért vásárolt nő vonaglik a párod ölében! Beszéld ezt meg a pároddal, és ne hagyd, hogy az aggályaidat lekicsinyelje!!!

Ha a párod szeret, visszautasítja a legénybúcsú e formáját, és előre megkéri a haverjait, hogy ne szervezzenek neki ilyesmit. Legyen sima sörözés, és kész, nem kell táncosokat, prostituáltakat hívni.

Sajna sok rémtörténetet hallottam, de ilyenkor nem csak a haverok a hibásak - azt lehet belerángatni, aki hagyja.

Szerintem eleve hülyeség úgy felfogni a legénybúcsút, hogy jaj, most sajnálni kell a többi nőt, aki elveszik a pasi számára, ezért még utoljára jöjjön egy qrva. :S

Azt tanácsolom, ne otthon szomorkodj, kérj meg valakit, hogy vigyázzon a kicsire, esetleg áldozz pénzt egy babysitter pár órás bérére, és menj el Te is a barátnőiddel kirúgni a hámból. Chippendale fiúk nem kellenek, de szórakozzatok egyet! Ha nem tudod megoldani, hogy elmenj, legalább hívd meg őket Hozzád!

2008. nov. 28. 13:12
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez az egész legény meg leánybúcsú tök hülyeség, pláne ha nem bízol a párodban eléggé.
2008. nov. 28. 16:08
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

Na mondjuk, ha én pasi lennék, és a párom otthon lenne egy pici babával, eleve nem mennék el "legénybúcsúzni", ez tuti. Hanem meghívnám magunkhoz a jó barátainkat, és közösen tartanánk egy kis szolíd házibulit. Nem akarok károgni, de ha fontosabbak a haverok, meg a táncoslány, akkor ott már nekem nem szimpi a történet... szóval ne legyél naiv!

A másik meg az, hogy ha ettől függetlenül tekintünk a dolgokra, egyáltalán nem törvényszerű, hogy táncoslányt hívjanak meg a legénybúcsúra. Én legalábbis még csak filmben láttam ilyet....

Minden jót!

2008. nov. 28. 17:05
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

Az előző válaszolóval értek egyet. Miért olyan fontos az a legénybúcsú? Főleg hogy már van egy közös babátok is.

Nekünk a múlt héten volt az esküvőnk. Én elváltam, ő most nősült először /és utoljára/ februárban érkezik a közös babánk. A páromban fel sem merült, hogy tartani kellene egy legénybúcsút, pedig rengeteg haverja és barátja van. De mind megérti, hogy ez egy felesleges hajcihő!

Sok boldogságot, kitartást!!!

2008. nov. 28. 17:32
 16/33 anonim ***** válasza:
58%
Én a helyedben leszerveznék előző napra magamnak egy leánybúcsút, amíg a párom vigyáz a picire... Vagy akár későbbre, az sem gond ha az esküvő utánra, mert tényleg egy család vagytok a papírfecni nélkül is. Egyébként nem értem, miért kell fennakadni a legénybúcsún... Ha valaha eljutok oda, hogy esküvőzzek, biztos hogy én fogok ragaszkodni a legénybúcsúhoz... Ugyanis ha ott megcsal, nincs házasulás, örömködés. Ha néhány mindenben profi nővel bulizik át egy éjszakát, és nem csal meg, akkor biztos hogy megérdemel.
2008. nov. 28. 19:01
 17/33 anonim ***** válasza:
89%
Egy apuka már nem legény, tehát egyetértek az előttem is szólókkal, okafogyottá vált a legénybúcsú.
2008. nov. 28. 19:32
 18/33 anonim válasza:
77%
Ráadásul ha valakinek pici babája van, annak inkább a családjával kéne otthon lennie, nem bulizgatni... :S
2008. nov. 29. 00:38
 19/33 anonim ***** válasza:
85%

Én eleve nem engedném ezt.

Ha valoban táncoslányt hivnak,aki mondjuk ismertebb és csak táncol,akkor nem kell aggodni.

de mondjuk olyan is van hogy a táncoslány melléröl lenyalja a tejszinhabot.(ez ugye még nem szex)

Ha a netröl hivnak,aki szexel,és mondjuk mellé bevállal táncot,akkor a szex benne van eleve.

még az lehet hogy csont részeg lesz,azért nem lesz vmi,vagy átpasszolja a csajt vmelyik baratjanak.

azt meg hagyjuk hogy ki bizik,meg ki nem a párjában.

ilyenkor a baratai adjak majd a lovat alá,hogy ez az utolsó szabad éjszakája,ugyhogy hasznalja ki.

sorry

2008. nov. 29. 09:43
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

nem kell rogton a legrosszabbra gondolni :)

a parom tobb legenybucsun volt (nem a sajatjan, nekunk nem volt :)), kibéreltek egy netkavezot, és halozatban szgepeztek, meg ittak, tancoslanyok egyiknel se voltak.

amugy tudod te a szived melyen, hogy nem lesz gond, meg hogy ez nem szamit ugy igazan, csak a feltekeny ened var egy kis visszaigazolast :))

2008. nov. 29. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!