Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha előre rettegek a legénybúcsútól?
Mit tegyek, ha nem tudom kezelni a gondolatot hogy a párom ölében egy meztelen táncoslány fog vonaglani, és nem nagyon tudpm, hogy ilyenkor ez csak egy tánc vagy lesz-e folytatása (lehet hogy kicsit sok amerikai filmet néztem :D ), próbálok bízni benne, de sajnos nagyon féltékeny vagyok, és tudom hogy valahol izgatják ezek a lányok....... :(
Vannak valakinek pozitív tapasztalatai is, hogy kellene simán átvészelnem ezt az estét gondolatban?
Gondoltam arra is hogy megkérem hogy tuti ne legyen ilyesmi, dehát ez az ő legénybúcsúja, és hát a haverjain is múlik! :S Azt ne írjátok, hogyha így állok hozzá, ne is házasodjunk össze, mert nem a kapcsolatunkkal van gond, hanem az én önbecsülésemmel, és ebből fakadó féltékenységemmel!
Teljesen jogosak a fenntartásaid, engem is taszít a legénybúcsú intézménye!!! Ez ne vegye el az önbecsülésedet! Teljesen jogos, hogy nem tetszik a gondolat, hogy egy pénzért vásárolt nő vonaglik a párod ölében! Beszéld ezt meg a pároddal, és ne hagyd, hogy az aggályaidat lekicsinyelje!!!
Ha a párod szeret, visszautasítja a legénybúcsú e formáját, és előre megkéri a haverjait, hogy ne szervezzenek neki ilyesmit. Legyen sima sörözés, és kész, nem kell táncosokat, prostituáltakat hívni.
Sajna sok rémtörténetet hallottam, de ilyenkor nem csak a haverok a hibásak - azt lehet belerángatni, aki hagyja.
Szerintem eleve hülyeség úgy felfogni a legénybúcsút, hogy jaj, most sajnálni kell a többi nőt, aki elveszik a pasi számára, ezért még utoljára jöjjön egy qrva. :S
Azt tanácsolom, ne otthon szomorkodj, kérj meg valakit, hogy vigyázzon a kicsire, esetleg áldozz pénzt egy babysitter pár órás bérére, és menj el Te is a barátnőiddel kirúgni a hámból. Chippendale fiúk nem kellenek, de szórakozzatok egyet! Ha nem tudod megoldani, hogy elmenj, legalább hívd meg őket Hozzád!
Na mondjuk, ha én pasi lennék, és a párom otthon lenne egy pici babával, eleve nem mennék el "legénybúcsúzni", ez tuti. Hanem meghívnám magunkhoz a jó barátainkat, és közösen tartanánk egy kis szolíd házibulit. Nem akarok károgni, de ha fontosabbak a haverok, meg a táncoslány, akkor ott már nekem nem szimpi a történet... szóval ne legyél naiv!
A másik meg az, hogy ha ettől függetlenül tekintünk a dolgokra, egyáltalán nem törvényszerű, hogy táncoslányt hívjanak meg a legénybúcsúra. Én legalábbis még csak filmben láttam ilyet....
Minden jót!
Az előző válaszolóval értek egyet. Miért olyan fontos az a legénybúcsú? Főleg hogy már van egy közös babátok is.
Nekünk a múlt héten volt az esküvőnk. Én elváltam, ő most nősült először /és utoljára/ februárban érkezik a közös babánk. A páromban fel sem merült, hogy tartani kellene egy legénybúcsút, pedig rengeteg haverja és barátja van. De mind megérti, hogy ez egy felesleges hajcihő!
Sok boldogságot, kitartást!!!
Én eleve nem engedném ezt.
Ha valoban táncoslányt hivnak,aki mondjuk ismertebb és csak táncol,akkor nem kell aggodni.
de mondjuk olyan is van hogy a táncoslány melléröl lenyalja a tejszinhabot.(ez ugye még nem szex)
Ha a netröl hivnak,aki szexel,és mondjuk mellé bevállal táncot,akkor a szex benne van eleve.
még az lehet hogy csont részeg lesz,azért nem lesz vmi,vagy átpasszolja a csajt vmelyik baratjanak.
azt meg hagyjuk hogy ki bizik,meg ki nem a párjában.
ilyenkor a baratai adjak majd a lovat alá,hogy ez az utolsó szabad éjszakája,ugyhogy hasznalja ki.
sorry
nem kell rogton a legrosszabbra gondolni :)
a parom tobb legenybucsun volt (nem a sajatjan, nekunk nem volt :)), kibéreltek egy netkavezot, és halozatban szgepeztek, meg ittak, tancoslanyok egyiknel se voltak.
amugy tudod te a szived melyen, hogy nem lesz gond, meg hogy ez nem szamit ugy igazan, csak a feltekeny ened var egy kis visszaigazolast :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!