Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha előre rettegek a legénybúcsútól?
Mit tegyek, ha nem tudom kezelni a gondolatot hogy a párom ölében egy meztelen táncoslány fog vonaglani, és nem nagyon tudpm, hogy ilyenkor ez csak egy tánc vagy lesz-e folytatása (lehet hogy kicsit sok amerikai filmet néztem :D ), próbálok bízni benne, de sajnos nagyon féltékeny vagyok, és tudom hogy valahol izgatják ezek a lányok....... :(
Vannak valakinek pozitív tapasztalatai is, hogy kellene simán átvészelnem ezt az estét gondolatban?
Gondoltam arra is hogy megkérem hogy tuti ne legyen ilyesmi, dehát ez az ő legénybúcsúja, és hát a haverjain is múlik! :S Azt ne írjátok, hogyha így állok hozzá, ne is házasodjunk össze, mert nem a kapcsolatunkkal van gond, hanem az én önbecsülésemmel, és ebből fakadó féltékenységemmel!
Kedves Utolsó, (és mindenki),
attól még egy nő igenis lehet felszabadult gondolkodású (sőőőt!) és szexuálisan felszabadult; hogy nem tetszik neki a gondolat, ha a leendő férje egy másik nőre csorgatja a nyálát, netán tovább is megy vele, ráadásul az esküvőjük előtti éjszakán! Más "megnézni" egy másik nőt, meg kigúvadt szemekkel csorgatni rá a nyáladat, és MEGVENNI magadnak vagy a haverjaidnak. Szerintem eleve gáz az olyan pasi, akinek erre van igénye, és nem szereti a párját.
Meg gáz az olyan haveri társaság, akik szerint az a vagányság és a férfiasság, hogy megcsaljuk a barátnőnket, feleságünket. Egy férfi nagyon is férfias lehet még attól, hogy nem izgatja ez az "amerikai típusú" legénybúcsú.
Ott már szar a kapcsolat, ha bármelyik fél nem a párját tartja a legjobbnak, és csak azért van vele, mert -fájlalja- de nem jutott neki egy Playboy-nyuszi illetve Playgirl-modell.
Másik meg a sör: ez csak a hülye reklámokban van, hogy csak a férfiak szeretik "megfogni a sörösdobozt". Mi a Kedvesemmel együtt járunk bulizni, nem az van, hogy ő megy a kocsmába a haverokkal, én meg otthon kuksolok. Na persze! Felváltva megyünk az én haveri társaságomba (ja mert nő létemre nekem is van olyan), és az övébe. És ha gyerekünk lesz, akkor meg - megbszéltük- ő is ugyanúgy lemond az eljárkálásról, mint én, nem lesz az, hogy én otthon pelenkázok, ő meg sörözik, éli világát.
Több nyitottságot, és Te csak ne fap..ázz itt le senkit - Téged sem f...fejezett le senki!.
Egy cinkos, még jobb... Remélem, azért nem erről van szó!
Ami engem illet, megnézni megnézek más pasikat, de nem jutok el odáig, hogy vadul megkívánjam őket. Ahogy a pasim is megnéz más nőket, de nem csorgatja rájuk a nyálát, úgy nézem, nemigen kötik le tartósan.
Miért ne lehetne elhinni, hogy ha egy pár jól megvan, akkor az nem "lemondás" számukra az ellenkező nem többi képviselőjéről???
Ha már tombolnka a vágyak valaki más iránt, de csak az erkölcsi fék van, mert hogy "jaj milyen dolog ez, de amúgy majd' meghalok úgy kívánom" az nem sokban különbözik a tulajdonképpeni megcsalástól, főleg, ha ez nem pillanatnyi szeszély, hanem elhúzódó megszállottság.
Kérdező, mi van Veled? Miben állapodtatok meg végül? Írj!!!
Sziasztok!
Ma lesz a legénybúcsú, nem beszéltem le róla, de megigértettem Vele mindent, meglátjuk mi lesz belőle, és ma itthon vagyok a Törpivel, esetleg holnap lesz barátnőzés..... :(
Asszem ez ma hosszú este lesz! :(
Berúgni "utoljára," ez meg milyen hülyeség, ahogy az egész legény- és leánybúcsú is, táncosnőkkel vagy nélkülük - mintha a házasság valami borús siralomház lenne, ahová ha egyszer beléptünk, többé nem lesz barátokkal való együttlét, bulizás, szórakozás, jókedv, csak a gázszámla, a hétköznapok, a TV nézés és a veszekedés... Hát így nem csoda, ha manapság sok férfi és sok nő is inkább nem akar megházasodni.
Sok dolog szerintem nem a pénzen múlik, csak rajtunk. Például hogy mennyire gyöpösödünk be a házasság után.
Az meg végképp rossz, ha csak az egyik fél válik magányos otthonülővé - általában a nő.
Reméljük, kérdező, semmi baj nem történt, és a férjed mindent elkövet majd, hogy ne maradjon tüske...Ha már nem vette komolyan az aggályaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!