Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi van ha előre rettegek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha előre rettegek a legénybúcsútól?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha nem tudom kezelni a gondolatot hogy a párom ölében egy meztelen táncoslány fog vonaglani, és nem nagyon tudpm, hogy ilyenkor ez csak egy tánc vagy lesz-e folytatása (lehet hogy kicsit sok amerikai filmet néztem :D ), próbálok bízni benne, de sajnos nagyon féltékeny vagyok, és tudom hogy valahol izgatják ezek a lányok....... :(

Vannak valakinek pozitív tapasztalatai is, hogy kellene simán átvészelnem ezt az estét gondolatban?

Gondoltam arra is hogy megkérem hogy tuti ne legyen ilyesmi, dehát ez az ő legénybúcsúja, és hát a haverjain is múlik! :S Azt ne írjátok, hogyha így állok hozzá, ne is házasodjunk össze, mert nem a kapcsolatunkkal van gond, hanem az én önbecsülésemmel, és ebből fakadó féltékenységemmel!

2008. nov. 28. 08:31
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
57%
Hát, akkor ígérj neki olyat ami jobban megéri neki. Egyébként meg tényleg nincs önbecsülésed.
2008. nov. 28. 08:42
 2/33 A kérdező kommentje:

Köszi a választ..... lehet benne valami, csak bosszant a gondolat hogy én itthon vagyok egy pár hónapos picivel, Ő meg nagyban legénybúcsúzik...... :S

Ilyenkor még az alap önbecsülésem is alábbhagy.... :D

2008. nov. 28. 08:49
 3/33 anonim ***** válasza:
95%

Beszélj vele a dologról és mindezt mondd el neki is.Ha szeret,meg fogja érteni és ha a barátai tisztelik őt,akkor ők is meg fogják érteni.

Bulizzon egy jót a haverokkal,érezze jól magát,de őszintén mondd el neki,hogy neked rosszul esne,ha közben még nőzne is.

Férfiszemmel(legalábbis az enyémmel;))teljesen érthetőek a fenntartásaid a dologgal kapcsolatban.Én is rosszul érezném magam,ha a barinőm mindenféle olajozott testű chipendale izompacsirtával bulizgatna.

2008. nov. 28. 09:02
 4/33 anonim ***** válasza:
50%
Te meg tarts lánybúcsút, chippanddale fiúval. Nincs ezekben hidd el semmi, ezek hozzátartoznak az ilyen bulikhoz. A csajnak ez végül is munka. Ha másba torkollik, akkor nehogy azt hidd, hogy azért a csaj lesz a hibás, akkor a párodat kell okolnod.
2008. nov. 28. 09:03
 5/33 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Mi anno megbeszéltük, hogy a legénybúcsún nincs lány, a leánybúcsún nincs fiú. Ez így korrekt. Ha nála lesz lány, akkor neked is jár a fiú. És ha úgy döntötök, hogy nincs senkinél, akkor ezt a haveroknak is tiszteletben kell tartani.

A táncoslányokról: ha profi TÁNCOS-t szereznek, akkor ő csak táncol (általában megy vele egy fiú is), max. egy kis tipitapi, viszont hallottam olyat (sajnos nem egy esetben), hogy a "kedves haverok", sőt a fiú testvére megállt az útszélen és egy útszéli qrvát kért meg erre a feladatra, miután kipróbálta. Ugyan a vőlegénynek "csak" táncolt, de az árban még benne volt 3 menet...

De volt olyan is, hogy a menyasszony szerzett táncoslányt és nem azért, mert rajongott az ötletért, hanem mert látni akarta, beszélni akart vele pár szót, ettől megnyugodott.

Valljuk be, hogy kevés olyan nő van, aki szívesen látná a párját miközben az más lányra csorgatja a nyálát, és biztos lesz egy pár fotó, ami utólag előkerül.

Egyébként könnyű azt mondani, hogy akkor te meg tarts leánybúcsút, ha otthon vagy egy picivel, szinte a lehetetlen határát súrolja. A szülés után egyébként is olyan labilis az újdonsült anya lelkiállapota, nem hiszem, hogy egy táncoslány most jó ötlet lenne.

Üdv.

2008. nov. 28. 09:10
 6/33 A kérdező kommentje:

Közönöm szépen a válaszokat, háááát igen egy pici baba mellett elég nehéz lenne eldobom az agyam, és tapizom a táncosfiút leánybúcsút tartani, és szerintem mi már egy család vagyunk esküvő nélkül is..... és nem nagyon értem ebbe miért fér bele egy "táncoslány", bár megjegyzem a baráti társaságukban amikor utóljára volt ilyesmi, ott nem épp profi táncos volt, hanem egy más módon profi rendelhető lány.... és sajnos a legtöbb esetben a dolgok csak felár kérdésétől függnek, nameg a vőlegénytől.... :D

Bár cukkoló haverok és ipari mennyiségű pia esetén a tisztánlátás nem mindig tuti.... :(

2008. nov. 28. 09:19
 7/33 anonim ***** válasza:
95%
Nekem akármikor lesz leánybúcsúm, ott nem lesz pasi:D ha valakik összeakarnak házasodni, ne a búcsún jöjjenek rá h nőzni/pasizni akarnak... ^^ és megbeszélem majd a leendő férjecskémmel, h ő is tartózkodjon az ilyesmitől :) az én lelkivilágomnak sem korrekt ez a dolog
2008. nov. 28. 09:41
 8/33 anonim ***** válasza:
94%

Ja és sok boldogságot, na meg egészséget!! ^^

A picihez meg gratulálok

2008. nov. 28. 09:42
 9/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mekkora a babád, de nem muszáj feltétlenül "bulit" tartani neked, leánybúcsú címszóval. Hívd át este a barátnőidet és beszélgessetek, nézzetek filmet, egyetek sütit, stb. Mondjuk nem értem, miért sajnálod a legénybúcsút a vőlegényedtől, mert ha jól emlékszem, azt írtad, hogy zavar, hogy te otthon vagy a babával, ő meg nagyban legénybúcsúzik. Ez bizony az esküvő előtt majdhogynem kötelező. Bár szerintem a lánybúcsú is az lenne. Miért nem egy fél évvel későbbre tűtétek ki az időpontot, akkor te is mehetnél bulizni úgy rendesen és akkor talán nem kattognál ezen a táncoslány dolgon. Egyébként magamat ismerve, engem is zavarna a táncsos csaj, de azt is tudom, hogy nem mutatnám ki, nehogy azt higgye, hogy érdekel. Az tényleg jó ötlet, hogy a menyasszony is beszélhet a táncossal, akkor valamennyire megnyugszik. A másik meg amit én is mondtam, hogy csinálj magadnak is programot. Baba mellett is lehet szórakozni, meg lehet hívni a legjobb barátnőket és beszélgetni. Nekem is van gyerekem, tudom. Az enyém egy éves, nagyon sokszor volt már olyan, hogy feljöttek este a barátaim, amikor a picurkám már aludt, beszélgettünk, megittunk egy pezsgőt, filmet néztünk, jól elvoltunk. Így én se maradtam ki a társasági életből, még akkor se, ha nem tudtam olyan gyakran eljárni otthonról, mint régen. De én mondjuk el is jártam szórakozni, és tojtam rá, hogy mások mit gondolnak erről, én tudom, hogy nekünk mi a jó. Persze egy éjjel is felébredő csecsemő mellett ez nem egyszerű, nekem mázlim volt a fiammal, mert 1 hónapos kora után átaludta az éjszakát. Na mindegy, ez már nem igazán tartozik ide. Remélem azért valahogy túlteszed magad ezen a táncoslány-dolgon, és azt is remélem, hogy a vőlegényed tudja hol a határ.
2008. nov. 28. 10:40
 10/33 anonim ***** válasza:
82%

Vegig olvastam a valaszokat, es szerintem is neked is ezen az esten "buliznod" kellene. Vagy otthon, vagy elmenni valahova. Csak azert, hogy ne agyalj otthon egyedul, mert igy meg talan sirni is fogsz, a, tenyleg nem jo. Elkepzelem magamat, nekem is van egy picim.

Talan a legjobb ha hozzad jon fel valaki, vagy valakik. Mert elmenni lehet hogy nehez. De a lenyeg, hogy ne maradj egyedul otthon, mert csak gondolkozni fogsz.

Remelem a baratod rendes srac, es nem veszti el a fejet.

2008. nov. 28. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!