Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Sràcok! Ti mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sràcok! Ti mennyi pénzt szànnàtok/ szàntatok az eljegyzési gyűrűre a kedveseteknek ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 24. 00:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
40%

Én elvárom a páromtól hogy gyémánt köves fehér arany legyen. Kb 300.000 Ft körül vannak /kezdődnek ami már tetszik.

De szerencsére a párom nem sóher, így tudom, hogy olyat fogok kapni.

Na meg ő is mondta, hogy gáz az olcsó gyűrű.

2020. júl. 31. 06:39
 42/44 anonim ***** válasza:
25%
Én 100 alatt szeretnék kapni, hogy merjem is hordani azért.
2020. aug. 4. 11:32
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 100 ezer ft vagy az alatt biztosan találni szép gyűrűket. Nőként mondom, szerintem az eljegyzési gyűrűbek nem kell a legdragabbnak lennie. A karikagyűrű legyen tartós, platina vagy arany, hiszen azt életünk végéig tervezzük hordani. Én az eljegyzési gyűrűmet biztosan csak 1-2 évig hordom majd, aztán úgyis elrakom. Egyetértek, hogy akit szeretünk arra szívesebben költünk, de inkább olyan dolgokban, aminek haszna van. Tartós, vagy mondjuk egy utazás, ami egy emlék marad majd.
2020. aug. 22. 16:44
 44/44 anonim ***** válasza:

Agyam eldobom ezektől a női igényektől.

Aztán még azt olvassa az ember a hírekben, hogy Magyarország a szegények országa meg hasonlók, de félmilliós gyűrűket vesznek az emberek...

Eszem megáll...

2022. jún. 22. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!