Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Sràcok! Ti mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sràcok! Ti mennyi pénzt szànnàtok/ szàntatok az eljegyzési gyűrűre a kedveseteknek ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 24. 00:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
32%

30-as.

Nem egy összegben,kb két és három hónap között költöttem rá ennyit.Telefont kapott,olyat amilyet szeretett volna,ő rendelte,Plusz új autót vett,amibe én is adtam.Nem élünk együtt,nem kell vissza a pénz,ajándék volt.

nem tudom hanyas válaszoló:

Amúgy többen vannak akik elvennének/elvettek volna,de csak egy valakihez akarok hozzá menni,és nem tart anyagiasnak,mert közlöm vele a vágyaim.

2020. júl. 24. 11:06
 32/44 anonim ***** válasza:
15%

Én vettem exeknek ruhákat a van graafban, órát, cipőt, sushikajálást 50ért, síoverált a hervisben, bőstáskát 30ért, arckrémet 20ért, borotvát 30ért.. és csak pár hónapig jártam velük.. Plusz én fizettem egy csomó taxizást 10 darabja, meg sokszor programokat is. Nő vagyok.

Ha jártunk volna tovább és családtaggá akarom fogadni, akkor költök rá többet, mint a családtagjaimra(új iphone, házfelújítás, szakemberhívás, új hatalmas kanapé, új étkezőgarnitúra, benzin teletankolva stb..

2020. júl. 24. 17:40
 33/44 anonim ***** válasza:
29%

Ugyan nő vagyok, de én azt szeretném, ha a jegygyűrűt közösen vennénk meg. Ha rajtam múlik, akkor a legegyszerűbb arany karikagyűrűt választanám, ezek kb. 100-130 ezer körül vannak párban.

Kövesgyűrűre még ezer forintot is fölöslegesnek érzek, mert nekem semmit nem jelent, páromnak mondtam is, hogy ha úgy érzi, akkor a kövesgyűrűt felejtse el, hanem csak beszéljük meg, hogy összeházasodunk.

2020. júl. 24. 17:45
 34/44 Nu, págágyí ***** válasza:
21%
Pár száz forint céllövőlde,vagy horgászos játék
2020. júl. 27. 06:28
 35/44 anonim ***** válasza:
85%

32-es. Hogy te mekkora madár vagy! :D Igazi mega lúzer, sőt egy piszkosul kártékony ember vagy a női társadalomban. Ugyanis ha igaz amit mondtál, pontosan a női nemet járatod le de nem is kicsit. Ezzel párhuzamosan tudatosan tenyésztesz egy életre alkalmatlan pondró férfi réteget.

Mondom ezt férfiként, 3 perc alatt otthagynálak, ugyanis számomra lenne égő egy ilyen nővel együtt lenni.

2020. júl. 27. 09:50
 36/44 De La Cruse ***** válasza:
0%

Kettő milla elég rá.

Mégsem házasság hanem még vissza adható dolog.

2020. júl. 27. 19:41
 37/44 anonim ***** válasza:
16%
Kulfoldon elunk es pont megengedhettuk volna magunknak szinte barmilyen gyurut. Vegul eljegyzesi gyuru sem lett. Meg arany karikagyuru sem. Egy par szilikongyuru lett. Mert igazabol mindegy, hogy arany gyurut nem hasznalunk vagy szilikont. Eljegyzes sem volt, csak hazassag. Bementunk, alairtuk kijottunk. Nem ereztuk fontosnak a felhajtast/magamutogatast.
2020. júl. 28. 08:59
 38/44 anonim válasza:
84%

Én a Mamám gyűrűjével kértem meg a kezét, aztán mikor eljött az esküvő, közösen néztünk gyűrűt, hogy mégis mi mennyi. Volt itthon régi használatlan arany ékszer amit be váltottunk és végül 100-110 között vettünk közösen. :)

F/25

2020. júl. 28. 11:25
 39/44 anonim ***** válasza:
54%
Van 8000Ft-èrt is csak hàt ez ilyen szegènyesebb. Te ismered a baràtnődet milyen igènyű, ùgy tudsz az àrhoz viszonyulni
2020. júl. 28. 11:41
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, 82 ezerért vettem a gyűrűt a menyasszonyomnak, 10 évvel ezelőtt. :)

A jeggyűrűket már együtt vettük meg, arra nem emlékszem, mennyibe kerültek.:)

2020. júl. 28. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!