Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők ellenzése ellenére eljegyeztétek már a kedveseteket?
Szüleim nem kedvelik a választott lányt, azt mondják, öreg hozzám (20 vagyok, barátnőm 25) és szerintük körülbelül egy idős párt kéne találjak magamnak. Már az első találkozáskor is hidegek voltak vele és az eddigi 3 év alatt sem javult ez a viszony a barátnőm és a szüleim között.
Nem volt barátnőm rajta kívül soha, mindig is ő volt az egyetlen kapcsolatom és nagyon szeretem, imádom és ő is így van velem kapcsolatban.
Volt már ilyen valakivel? Azt mondták a szülők, ha eljegyzem, akkor biztos, hogy nem jönnek el az esküvőre és nem is adnak bele pénzt.
Lehet, hogy furi a gondolkodásom, de úgy gondolom, hogy a lagzit a fiatal pár állja.
És ha nem mennek el, hát így jártak...
Tudom, hogy nagyon rossz lenne ez neked, de ne hagyd, hogy szétszedjenek benneteket.
Igen,nálunk ugyanez a helyzet volt.Én 8 évvel vagyok idősebb a férjemnél.Amikor megismerkedtünk (14 évvel ezelőtt) az apja annyira utált,hogy a férjemet fenyegette hogyha elvesz feleségül soha nem bocsátja meg neki..
A férjemet nem érdekelte mit gondol az apja.Elvett feleségül.Az apja nem jött el,és én soha többé nem láttam.A férjem ha telefonált az apja neki mindig átment hozzá.Ha az apja hívta mindig elment hozzá..A lényeg hogy én nem mentem...(de ez így volt jó) Végül is a fiának megbocsájtott,csak soha nem fogadta el hogy megnősült..Sokszor úgy kezelte a helyzetet mintha még mindig nőtlen lett volna,és időnként a kerítő szerepét alkalmazta..Ennek csak a halál vetett végett(meghalt házasságunk 4 évében..idős ember volt már)
Egyébként a család összes tagja elfogadott..A 14 (nemsokára 15 év) meg mindent elmond.Még ma is ugyanolyan szerelmesek vagyunk..
Annyira önző szülők vannak? Nem is értem. Volt párom szülei elváltak, és kijelentette a kedves mama, hogy a maghívjuk a párom apját az esküvőre, akkor ő inkább el sem jön.
Hogy mondhat ilyet valaki? Ez annyira kegyetlen dolog. Csak magára figyel, és rohadtul nem érdekli a fia boldogsága.
Szerintem a te szüleiddel is ez a helyzet. Önzőek, és nem veszik észre, hogy te boldog vagy a lánnyal. Ők olyat akarnak, aki nekik felel meg. És ez baromi önző dolog. Arra nem is gondolnak, hogy egy 18-20 éves lány sok esetben éretlenebb, és még nem is gondol a jövőre? Gondolom 25 éves barátnőd nem a bulinak, és a piának él, talán vannak már konkrét terveitek is.
Biztos engem is zavarna, ha a fiam egy 15-20 évvel idősebb nővel jön össze, de ez az 5 év nevetséges, főleg, ha meg is értitek egymást.
Én szorítok! :)
27/n
Egy szülőnek a gyermeke boldogsága kéne, hogy a legfontosabb legyen. És ha a boldogságot egy nála 5 évvel idősebb lánnyal találta meg, akkor egy szülőnek kötelessége lenne azt elfogadni. Nem pedig a boldogsága útjába állni és önző módon zsarolni a gyereket azzal, hogy akkor megvon tőle mindent.
Biztos ők is a boldogságodat, a javadat akarják, elég sajátos módon..
Ha biztos vagy az érzéseidben, egy pillanatig se gondolkodj!
Ha a szülők nem mennek el az esküvőre (tudom, nagyon rossz lenne), akkor nem a te boldogságod a fontos nekik, hanem a saját igazuk, akkor pedig egy percig se bánd a dolgot!
Szóval akárhogy lehet csűrni-csavarni, ha igazán szereted a barátnőd, ne törődj a szüleiddel!
kedves 5/9 ahogy az előttem levők is megírták, egy szülőnek azt kell nézni, h mi a jó a gyermekének... 3 éve együtt vannak és szeretik egymást, minden ember más, lehet h a kérdés írója már "kiélte magát" vagy nem is volt soha az a nagy bulizós.. talált valakit akit szeret és aki viszont szereti és szeretné még jobban magához láncolni.. (:
Én a helyedben kedves kérdező fütyülnék a szüleimre, biztos csak jót akarnak.. de ha te úgy érzed h ő az akit kerestél akkor, ne hagyd, h ezt a kapcsolatot a szüleid tönkre tegyék :/ mert nem velük fogod az életed leélni, hanem remélhetőleg emellett a lány mellett (:
sok sikert (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!