Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összeházasodnál a pároddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnál a pároddal, ha kiderülne róla ez?

Figyelt kérdés

Kb fél éve jegyeztük el egymást a barátnőmmel. Nemrég kiderült, (egy volt koleszos közös ismerős révén) hogy egyetem alatt 1 évig leszbikus kapcsolatban élt egy lánnyal, és más, rövidebb homoszexuális kapcsolatai is voltak.

Én gyerekeket akarok és normális családot.

Ő azt mondja, hogy ennek vége, és többé nem érdeklik a nők, ez egy ifjúkori kísérletezés volt, ő is csak családot és gyerekeket akar velem.

Nem nagyon van kedvem ahhoz, hogy pár év múlva lelépjen egy nővel és a gyerekeimmel.

Tudom, hogy más nők meg egy másik férfival lépnek le, van valahogy egy olyan érzésem, hogy én meg tudom adni neki, amit egy férfi tud adni, de egy nővel szemben eszköztelen, versenyképtelen lennék.

Vélemények? 38F

2020. júl. 12. 21:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom mi lenne, ha én lennék ilyen helyzetben, de így azt gondolom, hogy nem házasodnék össze. Azért ez fontos dolog, el kellett volna mondania.
2020. júl. 12. 23:46
 22/37 anonim ***** válasza:
86%
Ezt fogd fel úgy, hogy ő a nőkből ÉS férfiakból is válogathat, mégis veled van.
2020. júl. 13. 00:18
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
15-ös vagyok. A férfiakat részesítem előnyben, nővel már nem szeretnék kapcsolatban lenni. Nem szeretnék családot, de ez most mellékes szerintem. Ahogy mondod, ha a férfiak 90%-a bizalmatlan a bi nőkkel, akkor a maradék 10%-ból válogatok.
2020. júl. 13. 01:03
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

Bi vagyok imadok lanyokkal egyutt lenni de csak szexualisan

Parnak mindig pasit valasztottam

Am van 3 gyerekem 🙂

2020. júl. 13. 06:50
 25/37 anonim ***** válasza:
46%

Elég érdekes válaszok...

Mindenki a bizalommal jön, hogy az egy kapcsolat alapja ...

De beszélni valamiről, ami a másikban kérdéseket vet föl...Na az nem fér bele a bizalomba...

A múlt szinte senkit nem érdekel?

Meg nem kell arról beszélni..

Hát...sokkal kevesebb párkapcsolati probléma lenne ha ezekről a dolgokról lehetne beszélni.

Jól mutatja a kérdés is...ha nem lett volna fontos megemlíteni, akkor most nem kérdőjelezte volna meg a döntését, hogy házasodni akar.

És véletlen derült ki.

Ha ez 2 gyerek meg egy komoly lakáshitel után derül ki véletlen?

Hát nem tudom...biztos nem érezném azt hogy a házasságom micsoda stabil alapokon nyugszik.

2020. júl. 13. 09:07
 26/37 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem ha elveszed ugyan ùgy, benne marad a Bi vàgyai..

Pl:. Mennèl haza, s ott talàlnàl egy màsik làny vagy vissza hallanàd a dolgokat az màr, nem lenne vicces! Szòval sanszos... Ezt neked kell eldönteni hogy helyesen döntesz vagy sem.. Èn nem rosszbòl ìrom De ÈN! "Ha fèrfi lennèk" Nem kellene ilyen nő. Van rajta kìvül màs nő is aki csak a virslit szereti nem a paradicsomot uborkàval!...Na.. màr..bocsànat! 😞 èn nem vetek meg senkit èrte de, fura lenne az màr biztos!!

2020. júl. 13. 11:45
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Biszexualis es biszexualis kozott is van kulondseg.

Van aki abszolut kozwpen van vagyis novel es ferfival is kepes egyutt elni szeretni es kapcsoltkent mukodni.

Van aki csak alkalmankent parkapcsolaton kivul szexel a sajat nemevel.

Van aki parkapcsolaton belul harmasban eli ki a vagyait. Es singlikent nem akar a sajat nemevel kapcsoltba kerulni.

Van aki fiatalkent kiprobalta es idoebb korben mar nem erdekli.

Van aki keptelen szerelmi viszonyt kialakitani azonos nemuvel de a szex az mukodik.

A biszexualitas nem azt jelenti h allanodan csapongsz a ket nem kozott es nem tudsz donteni. Hanem azt h mind a ket nem eseten erzel szexualis vagyat nem akadaly ha vonzo a masik ember akar no akar ferfi.

Altalaban a biszexualisoknak korszakai vannak. Vagyis idonkent a sajat nemukkel majd a masik nemmel lepnek kapcsolatba. De mint fentebb irtam sokfele varians letezik.

Javaslom ulj le vele ezt atbeszelni. Mert nagyon mem vagy tisztaban a parod szexualitasaval. Es amit mond azt fogadd el.

(Az h egyutt volt a sajat nemevel majd veled is az nem jelenti h leszbikus 🤣! O biszexualis)

Es siman lelephet egy masik pasival nem csak egy masik novel.

2020. júl. 13. 12:20
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

*Mennél haza és ott találnál egy másik lányt

Mi?? Ugyanúgy találhat ott másik pasit is. Hűséges a csaj? Ha igen, akkor nem teljesen mindegy, hogy milyen a szexuális irányultsága?

2020. júl. 13. 12:43
 29/37 anonim ***** válasza:
14%

Ezzel csak az a gond, hogy ő eldöntötte helyetted, hogy neked ez belefér.

Nekem nem férne bele hogy akihez hozzá mennék együtt volt egy évig egy másik palival. Az meg főleg nem ,hogy ezt véletlen tudjam meg

Aztán majd a kisiskolás gyerekem felköti magát , mert az iskolába csúfolják ez miatt.

Azért ez többről szól mint a kinek mi fogadható el.

És ahogy a kérdező is felvetette..10 év múlva lelép egy nővel meg a gyerekeivel, hogy két anyjuk legyen...

Mikor egy sima válás is megviseli a legtöbb gyereket.

2020. júl. 13. 13:40
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
#29 Hogy ebben mennyire igazad van!Se nem ìgy, se nem olyat ìrtàl! Ez egy kerek egèsz tömör mondat volt! 👍👍👍
2020. júl. 13. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!