Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltük hogy összeházasodunk jövőre. Ilyenkor is kell eljegyzés?
De akkor szóljak páromnak, hogy vegyen gyűrűt?
Vagy nézzünk egyet együtt?
Párom eléggé olyan teszetosza, hogy egyedül nem tud ilyesmit venni. Az nem ciki ha együtt veszünk egyet?
vesztek karikát és bal kézen hordjátok, esküvő után a jobbon.
teszetosza párodtól kihisztizted az esküvőt? eléggé úgy tűnik
hát tényleg elég teszetosza szegény. egyedül semmit nem csinál... de szeretem őt úgy ahogy van :) és vele szeretnék élni, meg ő is velem. nekem fontos az esküvő, ő meg azt mondta, hogyha ezzel boldoggá tud tenni, akkor benne van ő is. :)
pl voltunk nyaralni, akkor is mindent nekem kellett intéznem. ő egyszerűen képtelen.
de ő ilyen. ez van. :) elfogadom úgy amilyen.
Az eljegyzés nem a gyűrűtől lesz eljegyzés, hanem a szándéktól, hogy össze szeretnétek házasodni.
Egyébként karikagyűrűt szokás venni közösen, amit esküvőig a bal kézen hordtok.
Mi is csak megbeszéltük az esküvőt. Sokáig beszélgettünk róla, mivel a miénk különösen sok szervezést igényelt (külföldön élünk, férjem spanyol, a családom idejutása, elszállásolása, stb... Nem volt egyszerű...) aztán kb 2 hónappal az esküvő előtt "megkérte a kezem" Nem igen számítottam már rá, hogy lesz "hivataloa" lánykérés, hiszem már minden le volt szervezve. Őt inkább a barátai meg a bátyja piszkálta, hogy milyen már, hogy még meg se kérte a kezem, mi van, ha nemet mondok? :) persze vicceltek vele, meg igazából én se könnyítettem meg a dolgát, valahogy sose tudott egyedül maradni...
Nem a gyűrű tesz titeket jegyespárrá, és óva intelek tőle, hogy nyomást gyakorolj a párodra. Egy kierőszakolt gyűrű vagy eljegyzés rosszabb bárminél... Lehet, hogy ő teszetosza, de attól még ne csinálj meg helyette mindent... Majd ha akarja, vesz neked. Ha nem, akkor meg nehogy te vedd már meg magadnak a lánykérős gyűrűt... Ha nagyon gyűrűt akarsz hordani, vegyétek meg a karikát, és hordjátok a bal kézen, mint ahogy fentebb már mások írták. Mi ezt is csak kb két héttel az esküvő előtt vettük fel (felpróbáltuk es úgy maradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!