Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megbeszéltük hogy összeházasod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéltük hogy összeházasodunk jövőre. Ilyenkor is kell eljegyzés?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 10:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Ha már megbeszéltétek, akkor megkérte a kezed. Nem fontos nagy feneket keríteni neki, ha szeretnétek eljegyzési gyűrűt, akkor is elég, ha csak ketten lesztek jelen amikor odaadja :)

Jah és az én férjem egyáltalán nem teszetosza, de mi is közösen vettük meg az eljegyési és a karika gyűrűt is, szimplán csak a méret miatt :) Aztán hazamentünk és leraktam az asztalára, hogy legyen meglepi a lánykérés :D

2017. júl. 27. 09:00
 12/16 A kérdező kommentje:
igen, én is így gondoltam, hogy megvesszük együtt, aztán ő odaadja :D nem akarok ilyen eljegyzési bulit. csak tudom, hogy ő egyedül nem menne el megvenni, azt sem tudná milyet akarok, mekkora az ujjam. De akkor lehet ha megyünk majd ékszerbolt felé, akkor mondom, hogy esetleg vehetnénk :)
2017. júl. 27. 09:08
 13/16 torpedrewne válasza:
Az én exem is tesze-tosza volt. Először én is azt gondoltam, hogy sosem fog zavarni. De zavart egy idő után. Bár végül ő volt az aki két gyerek után (a kisebbik 9 hónapos volt) gyakorlatilag egyik napról a másikra lelépett a volt legjobb barátnőmmel és esküvői tanúmmal. Mindezt úgy, hogy az esküvő neki fontosabb volt, mint nekem. Szóval ennyit a tesze-toszákról. :D Akit te tudsz befolyásolni, azt más is, pláne, ha a rózsaszín köd is képbe kerül. Van egy pár nő, akit senki és semmi nem érdekel, bárkin és bármin átgázolnak. Én azt javaslom gondolt azért át. Fárasztó és idegesítő lesz egy idő után (pláne, ha gyerekek is lesznek), hogy minden a te nyakadba szakad. Nem akarom a kedvedet elvenni, inkább csak azért írtam, hogy lássad, ilyen is lehet a végkimenetel. :)
2017. júl. 27. 11:20
 14/16 anonim válasza:
50%

Ha eljegyzés mellett döntenétek, akkor nézz ki néhány gyűrűt a neten(vagy személyesen az üzletben) , nézd meg a méretet és küldd el, hogy válasszon egyet azokból amik neked tetszenek. Így nem kell gondolkodnia sem, de mégis ő veszi meg.

A kérdésre válaszolva: Nem kötelező, de tényleg jobb így, mert nem csak a jövőről beszéltek, hanem egy lépést is tesztek a házasság felé. :)

2017. júl. 27. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

ez elég snassz..

kb még ki is heréled, hogy "nézd szivi eljegyzési gyűrűk, gyere vegyél nekem egyet és kérj meg, mert ciki, hogy még erre se vagy képes magadtól"

nem ismeri a stílusod? érdekes... ahhoz akarsz hozzámenni, aki azt sem tudja mi tetszik neked? ezüst vagy arany? szívecskés vagy szögletes?

méretet meg sztem a legtöbb pasi nem tudja, de ékszerész simán megoldja a méretezést, ha nem lesz jó

2017. júl. 27. 16:17
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Ha jövőre akartok házasodni, az eljegyzést idén novemberre halassztanám. Így elég idő maradna megfontolni a visszalépést.
2017. júl. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!