Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltük hogy összeházasodunk jövőre. Ilyenkor is kell eljegyzés?
Ha már megbeszéltétek, akkor megkérte a kezed. Nem fontos nagy feneket keríteni neki, ha szeretnétek eljegyzési gyűrűt, akkor is elég, ha csak ketten lesztek jelen amikor odaadja :)
Jah és az én férjem egyáltalán nem teszetosza, de mi is közösen vettük meg az eljegyési és a karika gyűrűt is, szimplán csak a méret miatt :) Aztán hazamentünk és leraktam az asztalára, hogy legyen meglepi a lánykérés :D
Ha eljegyzés mellett döntenétek, akkor nézz ki néhány gyűrűt a neten(vagy személyesen az üzletben) , nézd meg a méretet és küldd el, hogy válasszon egyet azokból amik neked tetszenek. Így nem kell gondolkodnia sem, de mégis ő veszi meg.
A kérdésre válaszolva: Nem kötelező, de tényleg jobb így, mert nem csak a jövőről beszéltek, hanem egy lépést is tesztek a házasság felé. :)
ez elég snassz..
kb még ki is heréled, hogy "nézd szivi eljegyzési gyűrűk, gyere vegyél nekem egyet és kérj meg, mert ciki, hogy még erre se vagy képes magadtól"
nem ismeri a stílusod? érdekes... ahhoz akarsz hozzámenni, aki azt sem tudja mi tetszik neked? ezüst vagy arany? szívecskés vagy szögletes?
méretet meg sztem a legtöbb pasi nem tudja, de ékszerész simán megoldja a méretezést, ha nem lesz jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!