Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti beleegyeznétek, hogy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti beleegyeznétek, hogy pár hónap ismertség után összeházasodjatok egy frissen elvált férfival?

Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez gyors váltás lenne... neki miért sürgős?
2018. jún. 2. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Először legyen egy kicsit egyedül a válása után. Aztán ismerkednék, de néhány hónap után semmiképpen sem gondolkodnék házasságban.
2018. jún. 2. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem!!! Amugy sem hazasodnék össze senkivel feleslegesnek tartom csak egy papír és pénz kidobas. Abból a pénzből inkább nyaralni mennek vagy egy jot bulizni 😀😀
2018. jún. 2. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
18%

minőségi cserének tűnik a dolog,mint amikor az ember vesz egy ugyanolyan kocsit ami már bevált,csak újabban.

persze ffi szemszögből ez logikus csere ha van rá kapható és megfelelő nő,viszont a házasság már kevésbé logikus.

2018. jún. 2. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
Egy olyan férfival talán, aki még nem volt házas.
2018. jún. 2. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Senkivel nem házasodnék össze pár hónap ismeretség után.

Egy frissen elvált férfiról pedig ilyen esetben azt gondolnám, hogy 1) kapcsolatfüggő 2) ha nincs ló, jó a szamár is alapon kellenék, mert még mindig az exnejébe szerelmes, és ahhoz kellek hogy továbblépjen vagy megmutassa annak a "rib.ncnak", hogy bezzeg ő is talált valakit 3) a kettő együtt.

2018. jún. 3. 00:27
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Nagyon határozott nem.

Aki épp most válik, az még gyászol. Nekem az se szimpatikus, amikor a halott kutyát el se temetik, de már viszik az újat.

Miért akar ilyen gyorsan házasodni? Jó oka biztos nincs rá.

Válás után az első kapcsolat legtöbb esetben csak hetekig, max pár hónapig tart. Ezért SEM házasodnék így. Ha tényleg velem akarja leélni az életét, akkor hova sietünk?? Várja ki türelemmel, amíg én is akarom.

2018. jún. 3. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Ssenkivel nem házasodnék össze pár hónap ismerettség után.
2018. jún. 3. 12:26
 9/11 Szilágyi Bernadett válasza:

Én januárban váltam el és áprilisban újra férjhez mentem.

Az, hogy mikor mondják ki a válást, abszolut nem fedi, hogy mikor lett vége a szerelemnek.

Esetemben példálul már 3 éve külön éltünk, sőt, majd' egy éve már a következő férjemmel laktunk együtt. Egyszerűen csak így alakult, hogy semmi jelentősége nem volt, hogy hivatalosan nem váltunk még el.

Baromság lenne ebbe belemagyarázni, hogy az exnek akartuk volna megmutatni az új házassággal, hogy "csak azért is". A gyász időszakot sem értem, azon már akkor túl van az ember, mikor olyan kapcsolatban van, ami nemcsak futó, hanem régebb óta tart már.

A fentebbi kommentek zöme számomra a szakításra illenek rá, nem egy válóperre.

2018. jún. 5. 06:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt nem kezdtem volna soha elvàlt pasival ( hozzà se mennék), màsrészt Pàr hónapot egy ilyen jellegű elköteleződésre kevésnek tartok. Normàl esetben az ember arra törekszik, hogy egy életre vàlasszon tàrsat. . Mi pl 1,5 év utàn hàzasodtunk ( az utolsó fél évben együtt is éltünk). Ennyi a mininum nàlam esküvő előtt.. De 2 év is belefért volna, csak én télen szerettem volna esküvőt, ezért lett 1,5 év végül. A férjemnek meg mindegy volt az évszak.
2018. jún. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!