Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beleegyeznétek, hogy pár hónap ismertség után összeházasodjatok egy frissen elvált férfival?
minőségi cserének tűnik a dolog,mint amikor az ember vesz egy ugyanolyan kocsit ami már bevált,csak újabban.
persze ffi szemszögből ez logikus csere ha van rá kapható és megfelelő nő,viszont a házasság már kevésbé logikus.
Senkivel nem házasodnék össze pár hónap ismeretség után.
Egy frissen elvált férfiról pedig ilyen esetben azt gondolnám, hogy 1) kapcsolatfüggő 2) ha nincs ló, jó a szamár is alapon kellenék, mert még mindig az exnejébe szerelmes, és ahhoz kellek hogy továbblépjen vagy megmutassa annak a "rib.ncnak", hogy bezzeg ő is talált valakit 3) a kettő együtt.
Nem. Nagyon határozott nem.
Aki épp most válik, az még gyászol. Nekem az se szimpatikus, amikor a halott kutyát el se temetik, de már viszik az újat.
Miért akar ilyen gyorsan házasodni? Jó oka biztos nincs rá.
Válás után az első kapcsolat legtöbb esetben csak hetekig, max pár hónapig tart. Ezért SEM házasodnék így. Ha tényleg velem akarja leélni az életét, akkor hova sietünk?? Várja ki türelemmel, amíg én is akarom.
Én januárban váltam el és áprilisban újra férjhez mentem.
Az, hogy mikor mondják ki a válást, abszolut nem fedi, hogy mikor lett vége a szerelemnek.
Esetemben példálul már 3 éve külön éltünk, sőt, majd' egy éve már a következő férjemmel laktunk együtt. Egyszerűen csak így alakult, hogy semmi jelentősége nem volt, hogy hivatalosan nem váltunk még el.
Baromság lenne ebbe belemagyarázni, hogy az exnek akartuk volna megmutatni az új házassággal, hogy "csak azért is". A gyász időszakot sem értem, azon már akkor túl van az ember, mikor olyan kapcsolatban van, ami nemcsak futó, hanem régebb óta tart már.
A fentebbi kommentek zöme számomra a szakításra illenek rá, nem egy válóperre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!