Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés
Már évek óta együtt vagyunk nagyon szeretjük egymást jól megvagyunk és azt mondja majd pár év múlva fogja megkérni a kezem. De miért nem hamarabb? Erre nem adott értelmes választ, mert "ő se tudja és megmagyarázni sem bírja". Nem értem mi lehet a gond. :( Valaki volt hasonló helyzetben? Mi lehet a baj?

2020. júl. 6. 21:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyi ide együtt vannak akkor mièrt nem jegyezte el?? Nyilvàn az sem biztos hogy vele akar lenni?! Ezt a kèrdező tudnà alaposabban le ìrni!!

Akkor kèrje meg ő a pasija kezèt vagy mit bànon èn!

2020. júl. 7. 15:42
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Mi is hasonló cipőben járunk (csak +1 év korban és közös években is) és anyagi okai vannak, mert tökéletesre akarja.

Szerintem ne hallgass megkeseredett véleményekre, mert te érzed milyenek vagytok együtt.

Amikor mondom valakinek, hogy 1-2 bagatel dolgot leszámítva tökéletesen boldogok vagyunk 5 év után is és olyanok vagyunk, mint a tinik egyből puffognak... már rájöttem, hogy csupán irígység.

Másik példa, hogy baráti társaságban is megkérdeztünk egy srácot, hogy barátnőjét meg akarja-e kérni és ő is annyit mondott, hogy amit kinézett gyűrűt még nem engedheti meg, de 1 éven belülre tervezi (6éve vannak együtt).

2020. júl. 11. 00:47
 23/23 Kései Sirató ***** válasza:
91%

Egy barátnőm ugyanaígy volt a pasijával, aztán 5 év együtt járás után megkérdezte tőle, csak így simán, hogy te mit fogsz csinálni a jövő évben? - erre a srác nézett nagyokat, hogy mégis miért kérdezi.

A csaj annyit mondott, hogy én férjhez megyek. Ha nem hozzád, akkor máshoz.

A srácnak ekkor esett le, hogy ideje lenne, vagy vállalni rendesen ezt a kapcsolatot, vagy lelépni és elvette feleségül.

Ez a tanácsom a számodra is.

Én nem várnám a sült galambot. Ha nem vesz el, elvesz más, aki szeret és komolyan gondolja.

2020. júl. 14. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!