Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem?
Ha ennyi ide együtt vannak akkor mièrt nem jegyezte el?? Nyilvàn az sem biztos hogy vele akar lenni?! Ezt a kèrdező tudnà alaposabban le ìrni!!
Akkor kèrje meg ő a pasija kezèt vagy mit bànon èn!
Mi is hasonló cipőben járunk (csak +1 év korban és közös években is) és anyagi okai vannak, mert tökéletesre akarja.
Szerintem ne hallgass megkeseredett véleményekre, mert te érzed milyenek vagytok együtt.
Amikor mondom valakinek, hogy 1-2 bagatel dolgot leszámítva tökéletesen boldogok vagyunk 5 év után is és olyanok vagyunk, mint a tinik egyből puffognak... már rájöttem, hogy csupán irígység.
Másik példa, hogy baráti társaságban is megkérdeztünk egy srácot, hogy barátnőjét meg akarja-e kérni és ő is annyit mondott, hogy amit kinézett gyűrűt még nem engedheti meg, de 1 éven belülre tervezi (6éve vannak együtt).
Egy barátnőm ugyanaígy volt a pasijával, aztán 5 év együtt járás után megkérdezte tőle, csak így simán, hogy te mit fogsz csinálni a jövő évben? - erre a srác nézett nagyokat, hogy mégis miért kérdezi.
A csaj annyit mondott, hogy én férjhez megyek. Ha nem hozzád, akkor máshoz.
A srácnak ekkor esett le, hogy ideje lenne, vagy vállalni rendesen ezt a kapcsolatot, vagy lelépni és elvette feleségül.
Ez a tanácsom a számodra is.
Én nem várnám a sült galambot. Ha nem vesz el, elvesz más, aki szeret és komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!