Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért kezdtél titkos viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdtél titkos viszonyt a párod mellett?

Figyelt kérdés
Megérte neked? Hogy alakult? Jelenleg is ilyen helyzetben vagy?

2020. jún. 15. 01:22
A kérdező szavazást indított:
Meg csaltam már a párom
Nem, kizárt hogy ilyet tegyek
Érik bennem a gondolat
Egyébb
51 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem titkos kapcsolat, volt de közel jártam hozzá. Amikor az akkori párommal összejöttem volt rajta kívül egy másik férfi is, aki udvarolt nekem. De hamar kiderült a párommal, hogy nem illünk össze, ekkor azonban már késő volt, leköltöztem hozzá, elkezdtem ott az új iskolát, stb. Nem hagyhattam ott hirtelen, hát mit mondtam volna a családomnak? A páromnak? De igazából valahol meg rájöttem, hogy rosszul döntöttem, a másik pasit kellett volna választanom, és ekkor megjelent hirtelen a másik pasi is, beszélni kezdtem vele, tett nekem ajánlatot, de nem mentem bele, bár nagyon gondolkodtam. Nekem erkölcsileg akkor sem fért volna bele, hogy megcsaljam a páromat. Aztán kiderült, hogy a párom is más csajokkal írogat, igénytelen lett mellettem, büdös, koszos, nagyon elhízott, nem járt dolgozni(3 munkahelyről vágatta ki magát), azt várta, hogy majd én tartom, az anyja irányította, hát nem ment sehogy sem. Végül mielőtt úgy éreztem, hogy elég volt, félre fogok lépni, kiléptem a kapcsolatból.
2020. jún. 15. 01:39
 2/8 anonim válasza:
77%
Abortuszom volt, ami miatt érzelmileg instabil voltam, a párom pedig messze lakott. Plusz az ab a kapcsolatunk elején volt (igen, gyorsan váltottam), és titkoltam is még utána 1,5 hónapig, mert szégyelltem, és féltem, hogy ribizlinek gondolna miatta. Ami a megcsalást illeti abban az időben egy kocsmában dolgoztam, az ab napja után is rögtön dolgozni mentem, és mivel a bűntudat miatt rossz passzban voltam az egyik vendég (aki nem mellékesen már előtte is rám akart mozdulni, csak elhajtottam) elkezdett felém közeledni, én meg h*lye voltam. Mondjuk annak is nagyban köze van a megcsaláshoz, hogy ezt a srácot sose szerettem teljes szívből. Párszor randiztunk a kapcsolatunk előtt, és akkor le is koptattam, mert nem volt kimondottan az esetem. Aztán közben volt egy rövid kapcsolatom, amiben csalódtam (igen, onnan volt a baba akit elvetettem), és úgymond vigasz képen jöttem végül össze vele. Pedig alapjáraton nem volt vele bajom, és miután félreléptem is együtt maradtam vele, mert jó volt vele. Nyilván csak már akkor mondtam el neki, hogy anno mással is voltam, amikor már kihűlőben volt vele a dolog. Összesen 7 hónap volt, nem volt kimondottan rossz, de hosszú távon lehet nem működött volna. Több, mint 10 év volt a korkülönbség, ő már a családalapításon gondolkodott kb, én meg szinte azt se tudtam egyáltalán merre próbáljam meg elkezdeni kiépíteni az életem (munka, karrier stb). Őszintén inkább velem volt a baj, mint vele. Lassan érő típus vagyok, és nem álltam volna készen egy olyan komoly kapcsolatra amit ő akart volna.
2020. jún. 15. 02:46
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Elhidegültünk és 2 évig bírtam mellette szex nélkül. Az anyagiak és a gyerek miatt nem szakíthatunk, legalábbis egyelőre.
2020. jún. 15. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Mielőtt a jelenlegi párommal összejöttem, halálosan szerelmes voltam belé, és igen, most is az vagyok. Csak ő azt nem tudja megadni nekem, amire szükségem van, mert már lekötni sem szeretné magát.Sajnos valahányszor rám néz, elgyengülök tőle... A párommal stabilak lennének a dolgok, de nem mindig becsül meg. Az igazi szerelmemmel csak néha lehetek együtt és csak kicsit... de nekem ez is a világot jelenti.

Nyilván lehetnék egyedül is.. de abba beleőrülnék. Így is nehéz olyat szeretni, akivel nem lehetek nyíltan együtt.

2020. jún. 15. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
5 év. A párom minden nő álma. Helyes, sportos, vállalkozó, kedves, türelmes, figyelmes. Sose felejti el a szülinapom, az évfordulónk. Otthon is segít a háztartásban, néha még főz is. De szexuálisan nem elégít ki. Az első egy évben beszéltünk róla, próbálkoztunk. Sikertelenül. Csak a szex miatt nem dobnék el egy ilyen tökéletes párt. De 3 éve megoldom mással. Kövezzetek meg, van is bűntudatom, sokszor. De ha hiányom van, akkor csak veszekednénk. Jobb a békesség.
2020. jún. 16. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Aarni soha nem aartam. 22 eve vagyok párommal. Mar volt 3 ember akk komolyabban akart tőlem vmit a házasságom alatt. Mind tovabb allt, nem akartam soha mást. De ez a 4.dik 2 éve kitart es jár utánam. Kb egy éve érzelmi viszonyban vagyunk, minden testi kontaktus nélkül. Soha nem gondoltam, hogy ide is el lehet jutni. Házasságom legnagyobb pròbája.
2020. jún. 17. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
nem elégitenek ki.f
2020. jún. 19. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
azért mert elhízott a feleségem és nem ad magára, velem ellentétben. ezért nem vonzódom hozzá már szexuálisan. kerestem olyat akihez viszont igen. próbáltam rávenni, hogy ne egyen annyit, sportoljunk együtt, de nagyon szeret kajálni, főleg egészségtelen édességeket és zsíros ételeket+ sörözik is. hát ezért.
2020. jún. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!