Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak arra a kérdésre, hogy miért nem volt még barátod/miért nincs pasid?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nagyon csúnya vagyok, vagy cikiznek vagy levegőnek néznek a fiúk, de ezt mégse válaszolhatom, mert szánalmas. Tudnátok valami frappáns választ erre?
22L
2020. jún. 8. 20:57
2/14 A kérdező kommentje:
Rákérdeznek és nem szoktam hazudni.
2020. jún. 8. 21:06
3/14 anonim válasza:
Én azt szoktam válaszolni,hogy:-Semmi közöd hozzá...
4/14 anonim válasza:
Konkrétan hány fiú csúfolt már eddig az életed során?
5/14 anonim válasza:
Én azt szoktam válaszolni,hogy többet ér a lelki nyugalmam.Jó,én férfi vagyok.Egyébként,ha tényleg annyira csúnya lennél,nem kérdeznének rá.
6/14 A kérdező kommentje:
A semmi közöd hozzá túl durva, nem szeretnék megbántani senkit.
Nem számoltam, de sokan.
Direkt azért kérdezik, mert csúnya vagyok, általában nők kérdezik, de fiú is kérdezte már, hogy csókolóztam-e és mikor mondtam, hogy nem, azt mondta, hogy gondoltam és ezt mindenki előtt röhögve.
2020. jún. 8. 21:17
7/14 anonim válasza:
Hát ha hazudni nem akarsz, akkor mit vársz?
8/14 anonim válasza:
Egy tuti,a Semmi közöd hozzá válasz után biztos békén hagynak.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Ezt:
Még nem ismerte fel a szerencséjét az illető, hogy milyen jól járna, velem lehetne.
Szerintem le fognak fagyni. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!