Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi egy kérdésre azt válaszolja, neked bármit?

Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést, hogy megtesz e valamit, erre azt válaszolta, perssze, neked bármit.
2016. jan. 8. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt akarta kifejezni vele,hogy nagyon tetszel neki.:))
2016. jan. 8. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:

az se mindegy hogy hogy mondta mert jelentheti pont az ellenkezőjét hogy soha nem tenné meg neked

nem elég csak a válaszra figyelni

2016. jan. 8. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszel neki és tényleg szinte bármit megtenne, vagy csak izélni akar.
2016. jan. 8. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Tetszel neki Mrs. Sherlock...
2016. jan. 8. 21:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Ok, ez nekem is leesett. De azt honnan tudjam, hogy csak izélni akar, vagy annál többet néz ki belőlem?
2016. jan. 8. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Lefekszel vele és, ha továbbra is marad akkor valószínű többet akar. Tudod évezredek óta ezen a kérdésen lovagolnak a nők (ahelyett, hogy rajtunk tennék... :D).

Egy bizonyos szintig kiszűrhető, de pl. könnyen lehet, hogy ha távolságtartó leszel azért, hogy próbára tedd akkor ő lesz bizonytalan és azért nem keres, nem pedig azért nem mert csakis meg akart dugni.

2016. jan. 8. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy helyen dolgozunk? :D Nekem is mindig ezt mondja egy kollégám.
2016. jan. 8. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Jo csajnak tart. Viszont dolgoztam egyutt tiszta ferfitarsasagban, es ok a jo csajoknak mindig ezt mondtak ha kicsit "udvarolni", kedveskedni akartak.

Szoval a tobbi gesztus is fontos. 3 dolog lehet

- jo csajnak tart de csak munkahelyi flort es kedveskedes, tobbet nem kell belelatni

- jo csajnak tart, egyszer (-ketszer) talan felprobalna, de ennyi

- jo csajnak tart es ossze is jonne veled (de csak ha nem alapszabaly nala hogy nem lo hazinyulra ;) )

2016. jan. 9. 05:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is szoktam mondani egy nőnemű kollégámnak, de nem akarok tőle semmit, csak szimplán kedves vagyok vele mert ő is segít sokszor. De tuti nem mondom többé ha valaki ebbe már képes szexuális töltetű dolgokat is belelátni...
2016. jan. 10. 23:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze biztos nem mindegy hogyan mondja ezt valaki. Nekem elcsukló hangon mondta, mint aki valahol félúton már megbánta, hogy belekezdett, de azért befejezte a mondatot.
2016. jan. 11. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!