Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom elkezdte kigyúrni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elkezdte kigyúrni magát és nem tetszik?

Figyelt kérdés

Sose volt kövér, szerintem még egy pici felesleg se...

Most egy barátjával elkezdett kondizni járni és annyira nem tetszik így :(

Időben nem vesz el semmit, mert akkor jár, mikor én edzésre, de nekem sose tetszett a kockahas, így nem tudom hogyan kéne hozzáállnom a lassan kirajzolódó kockákhoz, én szerettem a pociját. Anélkül is elég erős volt, lazán fel tudott kapni, de hiányzik a régi alakja, na.

Többször mondtam neki, hogy szerintem tökéletes a teste, nem kell bodybuilder alak, de egyre megszállottabb.

Hagyjam rá (hisz az ő teste és ne szóljak bele) vagy mondjam a szemébe, hogy nekem a korábbi alakja vonzóbb volt?

Férfiak! Ti mit reagálnátok, ha ezzel jönne a barátnőtök?

2016. jan. 8. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted,akkor elfogadod más külsővel,alakkal is.
2016. jan. 8. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Mégis mi olyan taszító az izomban?

Ha meg naturálban gyúr,nem lesz túl izmos,az még az emberi test természetes potenciálja.

2016. jan. 8. 19:21
 3/7 Linó03 ***** válasza:
A naturál igen, de ha máshogy csinálja, az lehet olyan természetellenes, mint a látványos műmell.
2016. jan. 8. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Még mindig a legegyszerűbb, de legésszerűbb verziót tudjuk javasolni: VELE beszéld meg! Kettőtöknek kell a személyes egyéni esetetekben egyezségre jutni, és nem random jólhangzó elvek alapján élni.
2016. jan. 8. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

velem volt ilyen.

megmondhatod neki, hogy fura így. hogy előtte tökéletes teste volt. hátha csak megfelelési kényszerből csinálja. ha mégsem, megpróbálnám elfogadni, de nekem se tetszik a súlyzózós alak.

2016. jan. 8. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért csinálja konkrétan? Neked akar tetszeni vagy magának?

Nekem a barátom vékony volt, nekem bejött nagyon a teste, de ő vékonynak találta a karját, és a hasát nagynak. Valóban a hasán volt egy kis felesleg. Magával se volt elégedett. Mióta edz elfogadja a testét, nekem is tetszik így is, támogatom ebben. Igaz én is kondizok. Te mit edzel? Neked hogy esne a barátod azt mondaná, hogy ne edz így is tetszel? Lehet neki is olyan kikapcsolódás és olyan élvezetet ad az edzés, mint neked. Szerintem fogadd el, de azt említheted neki, hogy ne vigye túlzásba.

2016. jan. 8. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

megmondom őszintén én se örülnék neki.. na annak igen,hogy lett új hobbija, valami érdekli, lefoglalja.

de ha nagyon "megszállott" lesz az már gáz.. ismerek pár olyan pasit aki annyira elszállt magától az edzések miatt,hogy az asszonykát is repítette, mert ő nem volt hajlandó kondizni.

2016. jan. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!