Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a főnököm. Mit tegyek?
Neked barátod van. Ő házas. A munkádat a barátodnak köszönheted.
Szetintem kezdj ki vele! Asszony megtudja- házasság tönkremegy -téged kirúgnak-barátod megtudja - kapcsolatod tönkremegy. Felrúgtál egy házasságot, ott maradtál megalázva munka és kapcsolat nélkül.
Higgy nekunk, amikor azt mondjuk, hogy "fonokkel SOHA!" nem azert mondjuk, mert valami nepszeru kakamagazinban irtak errol, hanem azert mert van nem egy, nem ket tapasztalatunk.
10 eve dolgozom a fonokomnek. 2014ben ebredt ra a pali, hogy nemcsak alkalmazottkent kedvel. Errol sokat beszeltunk. Az en erzelmeim is felebredtek iranta, mar majdnem atleptuk a vonalat, amit soha nem szabad, de a jozan eszunk szerencsere urra lett rajtunk. Mi megtanultuk a vonzalmat (szerelmet?) meg produktivabb munkaba vezetni, es sokkal jobb, baratibb lett a kapcsolatunk, jobban erdekel o is meg a ceg is, o pedig a csillagokat lehozza nekem ha kerem (bonusz, emeles, stb), persze mindezt a vonaltol tisztes tavolbol, mindig helyenvalo stilusban! Olyan stilusban, amit ha a felesege latna (vagy az en parom) nem gondolnanak semmi rosszra!
Nagyon szep, romantikus, kedves gondolat, amikor egy ferfi es egy no istenigazan vonzodik egymashoz, de amikor ez a ferfi egy fonok es a no egy alkalmazott, annnak SOHA nincs jo vege. Hidd el, nem eri meg! A pillanatnyi laz, amit egy "legyott a szerver szobaban" nyujt semmi ahhoz kepest a pokolhoz, amit majd az hoz amikor kiderul. Mert KI FOG derulni!
A főnökasszony, főnökúr mindig tabu!
Főleg ha valamelyikőtök kapcsolatban van. Csak rosszul fogsz belőle kijönni.
(Bár már láttam olyant is, hogy válás után házasság lett a vége, de ez ritkább, mint a fehér holló, és hidd el, nem te leszel a ritka kivétel.)
Wow,a jelenlegi pasid berakott egy munkahelyre,te pedig hálából aláraknád magad az új főnöködnek!
Ez egy újfajta köszönet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!