Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Megpróbálom röviden leírni. 10 éve már annak, hogy egy srác össze akart velem jönni. Sülve-főve együtt voltunk, nagyon szerettem vele lenni. (mint barát)
Nemet mondtam, akkor úgy éreztem, hogy 100 százalékban jó döntést hoztam ezzel. Ezután elég ocsmányul viselkedett velem....
Később megbántam, hogy német mondtam neki és ezt jeleztem felé, próbáltam közeledni felé, majd ő utasított el. (nem volt köztünk soha semmi, csak ez a rohadt erős megbánás érzés) Már legalább 6 éve nem beszéltünk egymással egy szót sem. Felfoghatatlan számomra, hogy már több mint 10 év eltelt, azóta, mióta nemet mondtam, már elmúltam 27 éves, de még mindig eszembe jut, még mindig vele álmodok, nem tudom elfelejteni, pedig van párom, akit mindennél jobban szeretek.
Neki is van párja, akit nagyon bírok, egy szuper lány.
Megfordult már egy pár srác az életemben, mindenkit könnyen elengedek, ezért nem értem mi ez.
Mi a veleményetek? Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!