Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni egy plátói szerelmet?
Teljesen reménytelen mivel tudom hogy egyoldalú a dolog, ráadásul ritkán találkozok vele, ezért idealizáltam fejben a tulajdonságait, ami még jobban megnehezíti a dolgot.
Plusz bennem van egy "mi van ha mégis.." is, ami szintén csak nehezít.
Micsoda véletlen, én is ebben szenvedek évek óta...
Annyi különbséggel, hogy engem az sem rettentene el tőle, ha kiderülne, hogy nem az amilyennek gondoltam.
Én viszonylag sokszor látom, de bizonyos okok miatt nem tudom ezt sajnos megoldani, hogy ne így legyen.
Hiába látok nála helyesebbet,nekem Ő kell, mivel sz*rok rá, hogy néz ki.
Idő, kinek több, kinek kevesebb. Ha tudod, foglald le magad. Egyébként meg ha majd jön más, aki legalább ugyanakkora hatást gyakorol rád és akivel remélhetőleg nem plátói lesz.
Nálam utóbbi miatt akadt el a folyamat, leírni is gáz, de hamarosan 1 évnél tartok. Nem jött senki... Így hiába az idő, hiába ragyog a ház meg minden 😏
Nekem is volt ilyen...5 evig.De hihetetlen mekkora hulye voltam.. hogy hogyan felejtettem el? Jott egy masik...akit valoban ismertem,es kedveltem...nem az elkepzelt tulajdonsagai miatt,hanem az igaziak miatt.Sot,meg a rossz tulajdonsagok ellenere is.
El sem hiszed,de 3 hete ismertem a masodikat,es a nagy Platoi Szerelmem mellett elmentem az utcan kb :)) es olyan gondolat fogalmazodott meg fejemben hogy "pff,hat ez a csavo engem full hidegen hagy".Hidd el,ha jon egy tenyleg olyan ember,akit tenyleg kedvelsz,eszedbe sem fog jutni :)
Ha teljesen reménytelen, és ritkán találkoztok, ezt erősítsd magadban. Ismerkedj, járj társaságba (ne most ugyan),olvass, netezz, csinálj minden olyat amivel tereled a gondolatod.
Nézd tárgyilagosan a helyzetet, gondold át,hogy valóban annyira reménytelen-e, vagy mégsem. Ha reménytelen, akkor ne áltasd magad azzal a gondolattal,hogy mi van ha mégis..ezt csak el tudod dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!