Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után se tudom elfelejteni?
2016-ban mentünk szét, tavasszal. Együtt éltünk, én elköltöztem, ő meg összejött valakivel azonnal. Körülbelül 1,5 évig voltam zombi. Ha nem sírtam, akkor hívogattam, vagy piáltam, voltak napok, amikor dolgozni sem tudtam józanon. Egy évvel a szakítás után néha-néha felbukkant. Beszélgettünk. Utoljára 2017 májusában láttam, éjjel eljött hozzám. Akkor azt hittem, ez az egész lezárult bennem. 3 hónapra rá lett egy párom, akivel azóta is együtt vagyok, nagyon szeretem. De időről-időre eszembe jut az exem. Miért? Értem, hogy nem törölhetem ki a múltamból, de nem akarom hogy eszembe jusson. Nagyon szerelmes voltam belé. Mit tegyek? Hogy lehet leállítani ezeket a feltörő emlékeket?
24\L
Ez már túlzás, önkínzás, és mintha nem is akarnál túllépni rajta.
Hogy telnek így a napjaid? Mit csinálsz, dolgozól v tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!