Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 1 év után sem tudok elfelejteni valakit, pedig nem is voltunk együtt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 13:15
1/10 Noren1989 válasza:
Valószínűleg azért, mert a fejedben komolyabb dolgok zajlottak le köztetek, mint a valóságban.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos én is tudtam az esélyeim de akkor miért nem megy? Pedig találkoztam másokkal is, lefoglaltam magam... :(
2019. dec. 29. 13:51
4/10 anonim válasza:
én 10+ év távlatából is így vagyok 1 emberrel. Pedig csak a villamoson láttam pár mp erejéig. Mai napig fel tudom idézni az arcát.
6/10 anonim válasza:
Szerelmes vagy, de csak egy illúzióba-hát ezért.
7/10 anonim válasza:
Segítek. Feltételezem, nem találkoztatok. Ez esetben az agyad, elméd felruházza, kiszínezi az általad vágyott tulajdonságokkal az illetőt. Ez az esetek zömében szertefoszlik, amint megvan az első, személyes találkozás. Ha akkor sem szűnik meg, ez esetben hiteles volt a róla való álmodozás és, ha ő is így érez irántad, akkor adhattok egy esélyt ennek az egésznek.
8/10 anonim válasza:
Lehet vannak elvarratlan, kimondatlan mondatok, dolgok, ezért.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Van némi igazság benne. Szívesen írnék neki, de tudom hogy nem kezelné jól.
2019. dec. 29. 19:50
10/10 anonim válasza:
Miért nem kezelné jól?
Milyen kapcsolatban voltatok, amikor utoljára beszéltetek? Gondolok itt arra, hogy pl. felszínes ismeretség, barátság, 1-2 randi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!