Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni egy srácot, akivel, nem is voltam együtt?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a párommal, ezelőtt másfél évvel megismerkedtem egy sráccal, egyetlen egyszer találkoztunk egy közös ismerősnél, azóta nem tudom elfelejteni. Nem tudok róla semmit, nem ismerem, így csak elképzelem, milyen is lehet. Erre a srácra "húzom" rá, a számomra tökéletes férfi személyiségét, de lehet, hogy ő nem is ilyen valójában, sőt valószínű. De valahogy állandóan csak rá tudok gondolni. Nagyon zavar, mert gyakorlatilag egy álom világot építek fel magam köré, vagy egy másik, elképzelt világot. Úgy érzem emiatt lesz pszichológusra szükségem. Tudnátok tanácsot adni?
2009. ápr. 30. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, jo volna ha megismerned es akkor meglatnad, hogy nem is olyan mint ahogyelkepzelted es maris kiabrandulsz!

En is igy voltam evekig egy pasival tobb kapcsolatom ment tonkre, de aztan egy szep nap meggyozodtem, hogy nem az akinek gondoltam!

Most nyaron lesz a lagzim az Igazival :D

2009. ápr. 30. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de ez nem megoldható, hiszen nagyon messze lakik tőlem. Maximum egyszer egyszer tudnánk találkozni a közös ismerősünknél, de ő csak akkor szólna, hogy találkozunk, ha tudna a történetről, de elmondani neki nem jó ötlet, mert akkor a fejébe venné, hogy tuti tetszik nekem a srác és ez csak egy kifogás, és annak rossz vége lesz. Minden oldalról meg vagyok lőve.
2009. ápr. 30. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, megismertem, azaz inkább megláttam valakit, aztán teljesen beleéltem magam, hogy igen ő tökéletes, egyfolytában csak róla ábrándoztam..véget vetettem miatta két éves kapcsolatomnak, aztán megismertem, és kiderült, hogy az ellentéte annak, amilyennek elképzeltem, kis ideig voltunk is együtt, de borzasztó volt, ennek ellenére sem tudtam belőle kiábrándulni, pedig.. talán túlságosan belehabarodtam abba a valakibe, amilyennek elképzeltem, csak hogy az nem Ő... és mégis... mégis... még mindig csak róla álmodozom.
2009. máj. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!