Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 8 év után sem tudok elfelejteni egy férfit, soha sem fogom tudni?
Figyelt kérdés
Első "nagy szerelmeim" közt volt a férfi. Külön rosszul érint a dolog, miután velem volt és a korkülönbségre hivatkozott. Pár hónapra rá megismerkedett egy tőlem 3 évvel idősebb nővel, akit azóta el is vett feleségül.2019. júl. 31. 21:37
1/5 anonim válasza:
Mit teszel azért, hogy elfelejtsd, hogy a múltté legyen ez az ember?
Agyilag is képes vagy feldolgozni, hogy ez a férfi már házas ember?
3/5 anonim válasza:
anyád :o
En egy éve szenvedek, remélem nem fog ilyen sokáig tartani, azta...
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 évembe került mire azt mondhatom mára, hogy nem hiányzik a volt párom. Azt tudni kell, mi nem haraggal váltunk el és a szakítás után is tartottuk a kapcsolatot (utólag belátva nem szabadott volna ezt sem, bármennyire is kedveltem a társaságát). Sokáig másban kerestem a volt barátnőmet és ez akadályozott az új sikeres kapcsolatteremtésben. Ismerkedj, nyiss az új felé, nekem kezdetben rövidtávú, több egyéjszakás kalandok után találtam meg azt a lányt aki újra meg tudott érinteni úgy érzelmileg akiért mindent feladnék, akivel újra kiegyensúlyozott lettem.
5/5 anonim válasza:
Mert a rögeszméddé vált.
Mert nem te voltál az, akiért a "korkülömbség" elvét feladta.
Keress egy jó pszihológust, segíthet feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!